Shiatsu je uvijek dobar izbor!
Objavljeno: 17.1.2019.

Uđite s nama u svijet shiatsua uz Međunarodnu shiatsu školu Hrvatska!

U srijedu, 6.2. pripremili smo vam predavanje i prezentaciju "Zašto je shiatsu uvijek dobar izbor?" u trajanju od 18:00 - 19:30, a 16.2. od 9:30 do 17 sati nam se pridružite na praktičnom seminaru "Shiatsu tehnike za ured"

Uz ovaj cjeloviti program možete vrlo lako savladati tehnike shiatsua i pomoći sebi i drugima u otklanjanju raznih tegoba, iscrpljenosti, bolova te ojačati vitalnu snagu i imunitet.

Predavanje 6.2. obuhvatit će sve aspekte shiatsu masaže, u smislu tretmana i njegovih prepoznatiljivih koristi, u smislu školovanja, tj. načina kako se svaki polaznik vraća svom prirodnom i jedinstvenom izražaju izražaju iz čega kroz razna znanja i pristupe postaje profesionalan i sposoban shiatsu praktičar (u dvije godine školovanja, polaznik kroz učenje i praksu stiče temelj i širinu koji mu omogućava samostalnost u daljnjem profesionalnom razvoju) te u smislu profesionalnog usmjerenja.

Prezentaciju drže Sanja Novko, shiatsu praktičarka, Slavica Ravnjak, shiatsu praktičarka, fizioterapeutkinja i praktičarka osteopatije i Marin Kovačević, shiatsu praktičar i liječnik. Oni će kao shiatsu učitelji u Međunarodnoj shiatsu školi Hrvatska prezentirati tretman, podijeliti i vlastitu priču, te vas upoznati sa osnovnim shiatsu tehnikama koje možete isprobati - prezentacija je u završnom dijelu iskustvena pa ponesite odjeću u kojoj vam je ugodno sjediti i leći na shiatsu prostirke.
 
Ulaz na predavanje/prezentaciju je slobodan uz prethodnu rezervaciju mjesta.

Na praktičnom seminaru 16.2. učit će se shiatsu tehnike kojima možete priskočiti u pomoć sebi i drugima u situacijama kada duže sjedite, bilo da radite pred kompjuterom, učite za ispite ili duže putujete. Tehnike su praktične i jednostavne, a djelotvorne.

  • Na seminaru ćemo isprobati i naučiti:
  • Kako vježbom i masažom djelovati na dublje disanje
  • Kako se riješiti napetosti između lopatica, ramenima i u vratu
  • Kako pritiscima ili masažom ublažiti glavobolju i mučninu
  • Kako pomoći cirkulaciji ako predugo sjedimo
  • Što sve možete sami za sebe, a kako pomoći drugima
 
Tehnike se izvode na stolicama i shiatsu podlogama, potrebno je ponijeti ugodnu odjeću prirodnih vlakana.
 
Seminar vode Sanja Novko i Slavica Ravnjak, učiteljice na Međunarodnoj shiatsu školi Hrvatska pri Makronovi
 
Cijena seminara je 550 kn za prijave i uplate do 4.2., te 650 kn za prijave i uplate nakon 5.2.
 
Prijaviti se možete mailom na info@makronova.com ili pozivom na 014847119.
 
 |  Ispis stranice


Tagovi: