Cjeloviti detoks na makro način!
Objavljeno: 24.2.2020.

Na novoj trosatnoj radionici s bio&bio, u četvrtak 5.3. s početkom u 17 sati učimo kako se pripremiti za proljeće bez stresa kroz cjeloviti detoks organizma. 

Naša učiteljica kuhanja Željka Fordren Jambrešić fokusirat će se na ukusne recepte i detoks namirnice, a Denis Krelja na podršku kroz biljne tinkture, dodatke prehrani i sl. 

Poslušaj ovaj moćni duo tako da nam se javiš što prije na info@makronova.com!

Jedan drugačiji Dan žena
Objavljeno: 19.2.2020.

Povodom Dana žena, u subotu 7.3., pozivamo te na interaktivnu radionicuPOGLED PREMA UNUTRA - STVARANJE ZDRAVLJA. 

Radionicu je osmislila i vodi Jadranka Boban Pejić, autorica i predavačica, poznata i po uspostavljanju i promoviranju koncepta cjelovitog zdravlja žene, u sklopu kojeg je inicirala i održala brojne edukativne i samorazvojne programe. Ne propusti jedinstvenu i jedinu priliku u 2020. da sudjeluješ u programu ove iznimne predavačice i stručnjakinje koja je nadahnula mnoge žene i potakla ih na pozitivne promjene.

Potraži više informcija i prijavi se!

 

Životna priča Zorana Salopeka govori o uspjehu ostvarenom kroz duboku osobnu transformaciju. Ono što je, zbog nedostatka obrazovanja, samopouzdanja te socijalnih i emocionalnih vještina moglo završiti kao život osuđen na ostanak u neimaštini, pa i na margini društva, postala je upečatljiva priča o savladavanju prepreka, ulaganju u osobni rast i obrazovanje koje mu je vratilo samopouzdanje i vjeru u sebe. I, potom donijelo život o kakvom je sanjao! „Ako izgradiš sebe, sve što želiš će doći“ krilatica je Zorana Salopeka, koju suvereno živi svaki dan. U svojem prvijencu „Neboder života“ kojim je oduševio brojne čitatelje, ispričao je svoju priču, ali podijelio i metodu koja mu je pomogla u razvoju samosvijesti. 

Saznaj o Zoranovoj životnoj priči na predavanju 18.3. u 19 sati i radionici, 4.4. 9 – 16.30 sati.

SKOLIOZA I SHIATSU
Objavljeno: 17.2.2020.

Na radionici ćeš naučiti:
- kako shiatsu pristupa skoliozi
- vrste skolioza i njihovih kompenzacija
- kako prepoznati kompenzacije i upotrijebiti ih u korist tretmana
- shiatsu tehnike koje su najprimjerenije skoliozi
- razlike u tretmanu skolioze kod djece i odraslih
- koje preporuke i vježbe možemo dati klijentima
 
5.4. / 10 – 15 sati
Voditeljica: Slavica Ravnjak, fizioterapeutkinja, shiatsu praktičarka i osteopatkinja
 
Cijena: 550 kn za prijave i uplate do 23.3. / 650 kn za prijave i uplate od 24.3.
 

 


Ovladaj jednostavnim i vrlo učinkovitim vježbama kojima ćeš održati zdravlje i tonus mišića lica, te vratiti i održa(va)ti mladenački izgled na našoj novoj radionici koju vodi Mia Šoškić, instruktorica Carolyn's Face Fitnessa.
Uz Miu ćeš naučiti kako pravilno izvoditi vježbe za zdraviji i mlađi izgled (njih 30!) - u subotu, 21.3.2020. od 10 do 13 sati u Makronovi!

 

Na ovoj iskustvenoj radionici ćete naučiti: 
  • Što je stres i kako do njega dolazi
  • Koje su sve psihičke, fizičke i emocionalne manifestacije stresa
  • Na koje sve načine možemo otpustiti stres 
  • Što je TRE® i kako funkcionira 
  • Praktično provođenje 8 uvodnih vježbi uz detaljna objašnjenja i asistencije 
  • Faza tremora (vibracija) i faza integriranja 
  • Smjernice za daljnji rad i primjenu TRE®-a u svakodnevnom životu
 
 
Termini radionica:
21.04. od 17.30 do 20.00
19.05. od 17.30 do 20.00
 
Cijena pojedinačne radionice:
290 kn za ranije prijave i uplate (14 dana prije termina)
350 kn redovna cijena
 
Za dolazak na obje radionice cijena je 290 kn, neovisno o trenutku prijave. 
12.5. u 18 sati / predavanje
TRADICIONALNA MEDICINA TAJLANDA I THAI MASAŽA
Predavač: Davor Haber
 
Ulaz slobodan
 
23. i 24.5. / 9 – 16.30 sati / praktična radionica  
THAI MASAŽA I DRUGI BODYWORK PRISTUPI
Predavač: Davor Haber
 
 
Na ovoj praktičnoj radionici maseri, praktičari i terapeuti imaju priliku upoznati principe tajlandske masaže i naučiti tehnike kojima mogu obogatiti svoju bodywork praksu.
Na radionici ćeš naučiti:
- uvodnu sekvencu tretmana usmjerenu na brzu provjeru energetskog stanja cijelog tijela na osnovu koje se određuju moguće strategije daljnjeg nastavka tretmana
- tehnike i primjenu "pasivne joge"
- tretiranje stopalima - "barefoot" pristup
- "wind's gate" teoriju - tehnike blokada cirkulacije koje su posebnost thai masaže
 
Radionica je zamišljena kao interaktivna razmjena iskustva i namijenjena je shiatsu, yumeiho, tuina, te drugim bodywork praktičarima čiji se pristup temelji na radu na prostirci (uz minimum 100 sati formalne edukacije).
 
Cijena: 900 kn za prijave i uplate do 4.5. / 1.050 kn za prijave i uplate od 5.5.
 
U cijenu radionice uključen je pisani priručnik i osvježenje, te će po prigodnoj cijeni biti moguće kupiti Davorovu knjigu Thai yoga masaža : Energija – namjera - pažnja
 

 

Anita Matić Delić prvo je bila naša polaznica, pa postala prijateljica, i velika fanica, a naš odnos dalje istražujemo i u novoj suradnji - njenoj radionici kuhanja u organizaciji Makronove i bio&bio

Anita će na svojoj radionici #glumicapakuha predstaviti neka od svojih najdražih jela i pokazati kako uskladiti svakodnevan intenzivan raspored i kuhanje na zdrav način od ekoloških i cjelovitih namirnica biljnog podrijetla.

Ne propusti radionicu 20.2. u 17 sati!

Pridruži se našoj joga učiteljici Lari Žigić na njenom INTEGRAL VINYASA MASTERCLASSU u subotu, 17.5. s početkom u 10 i trajanju do 12 sati

 

Kroz praksu Integral Vinyasa joge istražit ćemo aktivaciju centra, sinkronizaciju daha i pokreta, donijeti svijest o našoj unutarnjoj snazi te se zabaviti uz balanse na rukama.

 

Cijena Masterclassa je 150 kuna, a mjesto održavanja je Makronova, Ilica 11 na prvom katu. 

Margrit Coates u Zagrebu!
Objavljeno: 2.2.2020.
Margrit Coates vodeća je svjetska stručnjakinja za holistički pristup terapeutskom radu sa životinjama. Svojim je pionirskim radom na području komuniciranja sa životinjama otvorila put za iscjeljenje životinja te postavila visoke standarde rada.
Autorica je šest knjiga od kojih su Komuniciranje sa životinjama* te Glas životinja* prevedeni na hrvatski jezik u izdanju Planetopije. 
 
Hrvatskoj publici Margrit se ovim gostovanjem predstavlja već treći put, a za vas smo pripremili sljedeći program koji se održava u Makronovi, Ilica 11/1.kat.
 

 

1 2 3 4 5 
21.3.2020. Face Fitness by Mia
2.4.2020. Brza veganska jela
5.4.2020. Skolioza i shiatsu