Hrskave, mirisne, uvijek popularne - pizze - u veganskoj varijanti stižu u Makronovu na radionici naše makrochefice Marije Knežević "Super nove veganske pizze" u subotu, 27.4. od 10 do 12 u modernim recepturama, oblicima i s kombinacijama sastojaka kakve dosad još nismo probali!

Pripremi okusne pupoljke na nešto sasvim novo i dopusti da te Marijine pizze oduševe svojim okusima. 

Prijave su otvorene na info@makronova.com ili na 01/4847119.

Jedna od najvažnijih stvari u životu je kako vidimo sebe i vlastiti život - kakvu priču pričamo sebi i drugima. Da li nas ona ograničava ili otvara za dobro u svijetu? Da li nas osnažuje ili slabi? Ako želimo promijeniti i razvijati svoju priču, važno je da upoznamo vlastiti život.
 
Upoznaj svoj život kroz Biography Work, uz voditeljicu Elu Kurešević
 
Za tebe smo osmislili ciklus radionica koje započinju u travnju, a sa sadržajem radionica i samim konceptom Biography Worka upoznaj se 5.4. na PROMO programu (od 17.30 do 19 sati).
 

Povodom šesnaestog rođendana bio&bio trgovina ekoloških proizvoda, u Makronovu stiže jedan od najpopularnijih veganskih kuhara u svijetu, Gaz Oakley, s predavanjem i promocijom svoje kuharice Vegan 100 posto u izdanju Planetopije, 10.5. u 19 sati te radionicom kuhanja Cooking with Gaz, 11.5. u trajanju od 10 do 13 sati.

Gaz je poznati kuhar iz Walesa, instagrammer i youtuber upečatljivog imena Avantgardevegan. Svoju tradicionalni kulinarsku profesiju usmjerio je prema neodoljivim veganskim jelima kako bi proširio svijest o zaštiti životinja te podučio kako jesti i uživati zdravu hranu.  

Prijave za predavanje i radionicu su otvorene na info@makronova.com i broj telefona 01/48 47 119 - požuri s prijavom jer do 10.4. imamo posebnu pogodnost na cijenu radionice!

Radionica naše Slavice Ravnjak, bacc phisyioth., shiatsu praktičarke i dipl. osteopatkinje SHIATSU NA STOLU I STOLICI ZA MASAŽU nedjelju, 19.5.2019. od 10 do 15 sati u Makronovi, namijenjena je za shiatsu praktičare, fizioterapeute, masere te ostale praktičare koji se profesionalno bave terapijskim radom na tijelu, a otkriva kako shiatsu praktičari svoje terorijsko i praktično znanje mogu kreativno primijeniti kroz praktični rad na terapijskom stolu i stolici za shiatsu tretaman.

Stižemo u Split 26.4. s predavanjem Proljetno buđenje uz shiatsu i Do In s početkom u 18 sati u Park hotelu Split i 27.4. s radionicom Do-In za vitalnost i snagu u trajanju od 10 do 14 sati u Zen yoga centru!
 
Na predavanju poslušaj što nam ima za reći naša Sanja Novko, shiatsu praktičarka i učiteljica na Međunarodnoj shiatsu školi pri Makronovi, te vinyasa joga instruktorica, a na radionici će joj se pridružiti Dražen Matošić, shiatsu praktičar.
 
Ulaz na predavanje je slobodan, a kotizacija za radionicu iznosi 340 kn za prijave do 10.4. te 390 kn za prijave nakon 11.4.

Pridružite nam se u srijedu, 10.4. u 19 sati i saznajte kako jednostavnim vježbama možemo doći do malih pomaka svjesnosti koji za rezultat mogu imati velike i pozitivne promjene u vašem tijelu i umu!

Gošća nove Planetopijine srijede u Makronovi je Ivana Hofman, edukatorica kvantne psihokomunikacije.

Gošća prve proljetne Planetopijine srijede u Makronovi je Planetopijina autorica Jadranka Boban Pejić. Njezina predavanja uvijek su izvor korisnih informacija i provjerenih savjeta, a svojim pristupom i načinom komunikacije ovakva druženja postaju hrana za dušu. 
 
Za sve koje zanima kako postići izvrstan imunitet kod djece i pružiti im adekvatnu prehranu uz puno ljubavi, pozivamo da dođete u srijedu, 27. 3. u 19 sati kod nas Makronovi i poslušate jednu od naših omiljenih predavačica.
 

Pripremi se za nadolazeće blagdane s cijelim nizom moćnih recepata za pravi veganski Uskrs na novoj radionici s bio&bio naše makrochefice Lane Bekić, "Uskrsna veganska jela" u četvrtak, 11.4. od 17 do 19 sati u Makronovi!

Upusti se u rapsodiju okusa i mirisa kroz bogate, gurmanske recepte, koji će se savršeno uklopiti u svaki blagdanski stol i nauči kako pripremati namirnice i izvući najbolje iz njih dok puniš kuhinju neodoljivim mirodijama proljeća te očaravaš goste primamljivim kombinacijama darova proljeća

Brze i jednostavne, palačinke su uvijek dobar izbor, bilo za doručak ili za večernje druženje. Slane, slatke, s povrćem ili voćem - stapaju se u mnoštvo ukusnih kombinacija, a što ih više znaš, to ćeš lakše smišljati vlastite recepte i oduševiti svakoga tko ih proba. 

Na našoj novoj radionici "Veganske mini palačinke" u četvrtak, 28.3. od 17 do 19 sati, učimo te kako napraviti varijetet zanimljivih veganskih palačinki provjerenih kombinacija okusa i načina pripreme. 

U nastavaku ti donosimo slasne recepte koje će na radionici pripremati naša Ana Janjatović Zorica

 
Ovladaj jednostavnim i vrlo učinkovitim vježbama kojima ćeš održati zdravlje i tonus mišića lica, te vratiti i održa(va)ti mladenački izgled na našoj novoj radionici koju vodi Mia Šoškić, instruktorica Carolyn's Face Fitnessa.
Uz Miu ćeš naučiti kako pravilno izvoditi vježbe za zdraviji i mlađi izgled (njih 30!) - u subotu 30.3. od 10 do 13 sati u Makronovi!
 
Bonus - Vlasta Juratovac, dr.Hauschka kozmetičarka iz studija za prirodnu njegu Ginger savjetovat ćete o tome što možeš učiniti za njegu svojeg lica na dnevnoj, mjesečnoj i godišnjoj razini.
1 2 3 4 5 
18.5.2019.. Umijeće disanja