Gošće predavanja: Ana Janjatović Zorica, Tončika Cukrov, Željka Fordren Jambrešić, Vladimira Vlatka Frketić
 
Srijeda, 18.10. u 19 sati
 
Ana, Tončika, Željka i Vlatka - imena su dobro poznata svim polaznicima Makronovinih radionica kuhanja. Kad ih čujemo, prvo pomislimo na zdravu i jako ukusnu hranu, na žene pune znanja, iskustva i korisnih savjeta. No znate li da se među tim vrsnim učiteljicama kuhanja krije majstorice joge i bivša plesačica Montažstroja, sociologinja i aktivistica, povjesničarka umjetnosti i vrsne stilistica hrane?
 
Kako se svaka od njih našla u Makronovi kao učiteljica kuhanja, kako su se njihovi životi promijenili pod utjecajem prehrane, što vole (kuhati), gdje crpe inspiraciju, 'zgriješe' li ikad  i što misle o prehrambenim trendovima i navikama, samo su neke od tema o kojima ćemo s njima razgovarati na novoj Planetopijinoj srijedi, 18.10 u 19 sati. 
 
Više o našim gošćama:
 
Ana Janjatović Zorica, autorica je kuharica Salate, Mahunarke, Složenci i variva i Tofu. Dugogodišnja je suradnica u Makronovi u kojoj djeluje kao učiteljica Škole prirodne kuhinje u kojoj održava seminare i radionice kuhanja. 
 
Tončika Cukrov, profesorica je povijesti i povijesti umjetnosti. U Makronovi djeluje kao učiteljica kuhanja na Školi prirodne kuhinje te vodi različite radionice i seminare kuhanja. Autorica je kuharica Zimnica i Klice.  
 
Željka Fordren Jambrešić, food stilistica i dugogodišnja kuharica prirodne kuhinje. Učiteljica je Škole prirodne kuhinje te voditeljica radionica kuhanja u Makronovi. Autorica je kuharice Domaća jela.
 
Vlatka Frketić, profesionalna plesačica, učiteljica suvremenog plesa i joge. Ponosna predavačica prirodne prehrane na Međunarodnoj Shiatsu Školi. Učiteljica na Školi prirodne kuhinje u Makronovi te voditeljica Male škole kuhanja i brojnih radionica kuhanja.
 
Ulaznica je 20 kn te ju možete nabaviti u knjižari Planetopija u Ilici 68, a očekuje vas promotivna prodaja brojnih kuharica kao i mnogih Planetopijinih noviteta. Predavanje se održava kod nas u Makronovi, Ilica 11(1.kat).
 
 |  Ispis stranice


Tagovi:    
26.10.2017.. B12 za vegane