Početak Skip Navigation Links > Radionice kuhanja
Radionice kuhanja
Objavljeno: 17.8.2021.

Ekskluzivna cijena za korisnike bio&bio kluba je 210 kn za dvosatne radionice, a 290 kn za trosatne radionice, u zamjenu za 20 bodova u bioklub aplikaciji ili bioklub kartici.
 

 
 
MAKRONOVINE i bio&bio RADIONICE KUHANJA    
 
Ekološki
Cjelovito
Veganski
Iskustvo i tradicija
Inovativnost i kreativnost
Suvremeni pristup i stručnost
Inspiracija i poticaj na kuhanje
 
 
POGLEDAJ ŠTO SMO TI PRIPREMILI U JESENSKOJ SEZONI! 
 

14.9. 17 – 19 sati
SKOK U WOK
Željka Fordren Jambrešić

Željkina proljetna radionica woka izazvala je tako velik interes da smo morali napraviti i reprizu.  Iako obično asocira na jednostavna i više-manje ista brza jela, za ovu je radionicu Željka osmislila četiri recepta kojima će ti pokazati raznolikost koju wok nudi – od brzog ručka koji spremiš za 15 minuta do – pazi sad – deserta!

 

24.9. od 10 do 13 sati
JESEN U TVOJOJ KUHINJI
Željka Fordren Jambrešić & Denis Krelja

Kad govorimo prirodnoj prehrani, mislimo svakako i na sezonalnost, a ona se odnosi na odabir namirnica kao i na način njihove pripreme. Na samom kraju ljeta nauči kako se dobro pripremiti za jesen i osnažiti svoj organizam. Koje namirnice i dodatke prehrani Željka i Denis preporučuju saznaj na ovoj trosatnoj radionici.

 

12.10. od 17 do 19 sati
BUNDEVIJADA - MAŠTOVITA JELA OD BUNDEVE
Vladimira Vlatka Frketić

Nevjerojatno svestrana namirnica bundeva stane u sve - juhe, variva, salate, ma čak i deserte! Naša kraljica kreativnosti, Vlatka, nakon pauze vraća se u Makronovinu kuhinju i donosi ti nove ideje za ukusne i zdrave obroke kojima je u centru pažnje, kako joj tepamo - kraljica jeseni bundeva.


19.10. od 17 do 20 sati
HRANA ZA MENTALNO ZDRAVLJE
Željka Fordren Jambrešić & Tamara Dabić Kempf

Na ovoj radionici Željka i Tamara provest će te kroz recepte, praktične upute i ideje kojima možeš (p)održavati svoje mentalno zdravlje. Saznaj koje je namirnice važno uvrstiti u prehranu, kako i koliko jesti, zašto je važno žvakati, koje tinkture su dobar odabir, i kako si možeš pomoći eteričnim uljima. Očekuj hrpu savjeta i novih spoznaja gledajući i iz prizme prirodne prehrane, ali i psihologije.

 

26.10. od 17 do 19 sati
PLANT-BASED & EKO ZA POČETNIKE
Anita Matić Delić
#glumicapakuha

Želiš li u svoju prehranu uvesti biljne i ekološke namirnice iskoristi naše dugogodišnje iskustvo i Anitino umijeće te nauči kvalitetno i uravnoteženo kuhati. Uz Anitinu strast i jednostavan pristup iskusit ćeš kako jednostavno unijeti kvalitetne promjene u svoju prehranu.
 

2.11. od 17 do 19 sati
IDEJE ZA OSNAŽUJUĆI DORUČAK
Lana Bekić

Bilo da si od onih koji neizostavno doručkuju ili od onih koji ga preskaču, nakon Lanine radionice jedva ćeš čekati idući doručak! Očekuj sjajne ideje za kvalitetne i cjelovite doručke koji će te zasititi i dati ti i fizičku i mentalnu energiju sve do ručka. Bit će tu opcija i za slano i sladokusce podjednako.

 

23.11. od 17 do 19 sati
TOPLA JELA ZA HLADNE DANE
Anita Matić Delić
#glumicapakuha

Toplina i mirisi koji se iz kuhinje šire u hladnim danima; puno začina, duga krčkanja, svaki zalogaj koji u sebi ima punoću okusa i energiju koja te grije satima … i onda uz to još naša karizmatična Anita ima ono nešto što te zagrije oko srca.  Sigurni smo da će ova radionica biti ne topla, nego vruća!

 

3.12. od 10 do 13 sati
ZIMA U TVOJOJ KUHINJI
Željka Fordren Jambrešić & Denis Krelja

Kako treba izgledati pravi zimski obrok, kao i koji dodaci prehrani i napitci su korisni zimi otkrit će ti Željka i Denis. U vladavini hladnoće i tame neka ova radionica bude tvoj alat za snažniju vitalnost, bolju cirkulaciju, odupiranje virozama i bolje raspoloženje.

 

14.12. od 17 do 20 sati
BLAGDANSKI STOL S ANITOM & MARINOM
Anita Matić Delić #glumicapakuha
Marina Brekalo @brekalicious

Anita i Marina udružuju svoje kreativne snage u završnici ovogodišnjih radionica kuhanja. Ima li bolje prilike da nam njihovi recepti budu dodatna inspiracija nego period pripreme za božićne i novogodišnje blagdane?Unaprijed se veselimo jer znamo da će ova radionica biti – top!
 

Broj polaznika na radionicama je ograničen
Rezerviraj svoje mjesto na info@makronova.com 

 


ZAŠTO JE VAŽNO DA SI ČLAN bio&bio KLUBA?

 
U zamjenu za 20 bodova, cijena radionice za tebe je:
210 kn za dvosatnu radionicu (umjesto redovne cijene: 350 kn) 
290 kn za trosatnu radionicu (umjesto redovne cijene: 490 kn)
 
Cijena u Eurima:
27,87 € za dvosatnu radionicu (umjesto redovne cijene: 46,45 €)
38,49 € za trosatnu radionicu (umjesto redovne cijene: 61,05 € 
Tečaj konverzije - 1 € = 7.5345 kn
 
Uplata se zadržava u slučaju odustajanja 3 i manje kalendarskih dana prije radionice.
 
 
Na radionicama kuhamo u kvalitetnom suđu – odabrali smo AMC.
 
 
 
 
 
Powered by:
 

 
Radionice se održavaju u Makronovi, Ilica 11. 
 
 
 
1 
22.10.2022. FACE FITNESS by Mia
12.11.2022. UMIJEĆE DISANJA