Početak Skip Navigation Links > Vježbanja
Vježbajte u Makronovi
Objavljeno: 24.3.2018.

JOGA U MAKRONOVI

OBAVIJEST: PROGRAM JOGE SE TRENUTNO NE ODRŽAVA

 

Dokazano je da redovna tjelovježba ima ogroman pozitivan učinak na cjelokupno psihofizičko stanje čovjeka: poboljšana koncentracija i radna učinkovitost, ispravno držanje, pozitivan stav prema sebi te sprečavanje mnogih tegoba

 

OJAČAJ, VITALIZIRAJ SE, REGENERIRAJ SE!


Afterwork Integral Vinyasa

ponedjeljkom i četvrtkom: 17:30 - 18:45 h

 
Lara je certificirana joga učiteljica, po struci diplomirana grafička dizajnerica, a jogom se bavi od 2013. godine pod vodstvom Ive Mertić. U 2015. upisuje obuku za joga učitelje u Sanghi kod Snježane Nine Vukas, koju uspješno završava 2016. godine. U Makronovi vodi novi program Integral Vinyasa joge inspirirane elementom zemlje, vatre, zraka ili vode Satovi se prilagođavaju godišnjim dobima, srednje su napredni i intenzivni, uz puno modifikacija, i kao takvi prilagodljivi svima.
 
Larini veliki izvor inspiracije i znanja na putu joge su Snježana Nina Vukas, Iva Mertić, Sharon Gannon, David Life, Tiffainy Cruikshank te mnogi drugi domaći i inozemni učitelji. Za jogu kaže kako je to „disciplina koja me ispunjava na fizičkoj (asana), mentalnoj (meditacija) i duhovnoj razini (Bhakti). Praksa yoge duboko je utjecala na moj život, postala je način življenja, svakodnevno me uči poniznosti, dobroti, promjeni, tišini, mirnoći kroz niz pokreta i osvještavanje daha, te mi daje kontrolu i ljubav. Ona je moja veza s unutarnjim svijetom."
 
 
Voditeljica programa: Lara Žigić
 
 

55+ joga

četvrtkom: 10:00 - 11:00 h
 
S Majom jednom tjedno vježbamo jogu 55+, koja je za sve one kojima je „redovna“ joga previše intenzivna, a žele i dalje ostati fleksibilni, pokretni i snažni u svakodnevnom životu. Maja jogu redovito vježba od 2008. godine, najviše Ashtanga, Vinyasa i Yin stilove. U 2013. godini upisuje osnovnu obuku za joga učitelje u Gaia Yoga školi, a već iduće godine počinje s kontinuiranim podučavanjem u nekoliko zagrebačkih studija. Osim osnovne obuke, završila je i obuku joge za trudnice pod vodstvom Sandre Đ. Bianco i Petre Brzović. Iskustvo vođenja takvih delikatnih satova daje joj alat za sigurno i jednostavno prilagođavanje satova potrebama pojedinca i čitave grupe.
 
Voditeljica programa: Maja DragojevićCijena Afterwork Integral Vinyasa joge: 300 kn za 8 dolazaka/180 kn za 4 dolaska

Cijena Joge 55+: 150 kn za 4 dolaska
 
  • Dolasci su iskoristivi tokom 2 mjeseca 
  • Cijena Drop In sata za bilo koji tip joga classa je 50 kn. 
 
Želite li isprobati pojedino vježbanje i vidjeti odgovara li vam, odaberite jedan besplatni probni sat od ponuđenih programa. 
 
Kako bismo Vam osigurali što bolje uvjete rada, broj polaznika u grupama je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto na vrijeme. 
 
Za više informacija i prijave, kontaktirajte nas na info@makronova.com i putem Makronovinog telefona 01/ 4847 119.
 |  Ispis stranice


Tagovi:    
22.10.2022. FACE FITNESS by Mia
12.11.2022. UMIJEĆE DISANJA