Iz Švedske, s ekološkog i permakulturnog imanja Ridgedale, dolazi nam RICHARD PERKINS!
 
Richard Perkins je međunarodno priznati učitelj, inovativni farmer i lider u području permakulture. Autor je i međunarodno priznatog pristupa Making Small Farms Work. Radio je u svim značajnijim klimatskim zonama na nekoliko kontinenata kao savjetnik u projektima, na imanjima i u industriji.
 
Richard je nositelj diplome iz primijenjenog permakulutrnog dizajna, organske proizvodnje usjeva i široko se educirao u područjima holističkog managementa, ekologije i antropologije. Gradeći vrlo raznoliko i cjelovito iskustvo kroz godine svojeg rada, Richard također ima čast da vodi prvi međunrodni akreditirani program edukacije regenerativne poljoprivrede u Dominikanskoj Republici, Poljskoj i Luksemburgu. Također, uvodi concept regenerativne poljoprivrede u Poljskoj, Bjelorusiji, Latviji, Danskoj u Finskoj, i u - po hladnoj klimi poznatoj - Švedskoj.
 
Richard je poznat po svojem dinamičnom podučavanju, po pragmatizmu, učinkovitom upravljanju projektima i organizacijskim vještinama. Trenutno je najviše fokusiran na uspostavljanje i razvoj eko-imanja Ridgedale u Värmlandu u Švedskoj, i sve novosti s imanja redovito dokumentira na svojem Youtube kanalu. Direktor je Ridgedale imanja, poduzeća Making Small Farms Work i The Farmers Tools, opskrbljujući eko-poljoprivrednike i farmere s kvalitetnim alatima za inovativnu proizvodnju.
 
Radionica 23.11. / 10 do 14 sati
REGENERATIVNO EKO-POVRTLARSTVO
 
Kako uspješno uzgajati povrće na ekološki način i ujedno ne samo održavati nego i obnavljati eko-sustav u kojem uzgajamo – tema je o kojoj moramo (početi) razmišljati posebno ako smo se ekološkom okrenuli iz šireg promišljanja i iz želje, ne samo za osobnom, nego i za dobrobiti okruženja u kojem živimo, pa i cijelog planeta. Richard Perkins ekološki je poljoprivrednik s vrijednim praktičnim iskustvom u ovom području koje nesebično dijeli s istomišljenicima.
 
Cijena radionice: 490 kn
Broj mjesta na radionici je ograničen.
Radionica se održava na engleskom jeziku bez prijevoda.
Informacije i prijave za radionicu: info@makronova.com i 01/48 47 119

 

 |  Ispis stranice


Tagovi: