Nakon dva uspješna predavanja i radionica u Zagrebu, stižemo u Split s predavanjem "O medicinskom mediju i zdravoj štitnjači - uzroci i rješenja" doktorice Sanje Toljan 7. veljače u Gradskoj knjižnici Marka Marulića u Splitu s početkom u 18 sati i radionicom "Cjeloviti pristup zdravlju štitnjače8. veljače u trajanju od 17 do 20 sati pod vodstvom Makronovine učiteljice kuhanja, Vladimire Vlatke Frketić te Tamare Dabić Kempf, Makronovine edukatorice. Radionica se održava u Udruzi Zdravi Grad (Vukovarska 65).

Saznajte sve o uzrocima problema sa štitnjačom i načinima kako si pomoći kroz cjelovite i prirodne metode liječenja. 

Teme predavanja i radionica inspirirane su knjigom Zdrava štitnjača Anthonya Williama u izdanju Planetopije. Govorit će o tome kako iscijeliti i prevenirati tegobe štitnjače prirodnim i cjelovitim metodama. 

Štitnjača je mala žlijezda velikog utjecaja. Kao što joj samo ime govori, štit je cijelog organizma i brine se o svakoj stanici tijela. Manjak hormona koje izlučuje može usporiti organizam za čak 40%, a višak ubrzati metabolizam do 100%. Njezina moć tu ne staje. Nervoza, povećana tjelesna težina, umor, poremećaji menstrualnog ciklusa i probave, suha koža i kosa, autoimune bolesti - sve to mogu biti popratne pojave problema sa štitnjačom

Kako bi saznali sve o svojoj štitnjači, svakako posjetite naše predavanje i radionicu. 

Cijena radionice je 250 kuna uz obaveznu prethodnu prijavu na mail info@makronova.com i/ili telefon 01/4847119

 |  Ispis stranice


Tagovi: