Izlet na ekološko imanje Zrno
Objavljeno: 24.5.2020.

 

 

Sigurno se pitate kako izgleda čarobno mjesto iz kojeg dolaze ekološke namirnice koje koristimo na našim programima kuhanja, od kojih pripremaju zdrave veganske obroke u Zrno bio bistrou te najukusnije vrste zdravog kruha i kolača dostupne u bio&bio trgovinama? U carstvo ekološkog uzgoja te najstarije ekološko imanje u Hrvatskoj, smješteno u selu Habjanovac, imate priliku doći na izlet 20.6.2020. (10 - 15 h).

Provest ćemo vas po imanju, naučit ćete osnove ekološkog uzgoja te zaviriti u proces proizvodnje. Moći ćete kupiti ekološko voće i povrće po prigodnim cijenama, a u cijenu izleta uključen je cjeloviti veganski ručak od ekoloških namirnica.

Pogledajte i kratki video prikaz u kojemu je opisana priča o imanju.

Kako izgleda dan na Zrnu?

Planirano vrijeme okupljanja na dan izleta na imanju Zrno je između 9:30 i 10 sati, a po dolasku na imanje čeka vas osvježenje.
 
Nakon okupljanja slijedi obilazak imanja uz stručno vodstvo Ksenije Piršljin, voditeljice ekološkog uzgoja na imanju. Tijekom obilaska imate priliku upoznati se s postavkama i specifičnostima ekološkog uzgoja na ovakvom imanju, te dobiti odgovore i savjete ukoliko imate svoj eko-vrt.
 
Za vrijeme boravka na imanju predviđeno je i upoznavanje s proizvodnjom na imanju, te postupkom izrade - sad već vrlo popularnog - kruha s imanja Zrno. Zatim slijedi demonstracija proizvodnje organskog kruha od kiselog tijesta koju će voditi Zlatko Pejić, razvojni voditelj i direktor imanja.
 
Ručak je predviđen oko 13 sati, i uključen je u cijenu izleta.
 
Za vrijeme posjeta imanju, bit će organizirana prodaja u to vrijeme dostupnih kultura s imanja, te kruha po prigodnim cijenama.
 
Predviđeno trajanje boravka na imanju je do 15 sati.
 
Koja je cijena izleta?
 
Cijena izleta je 100 kn za odrasle, za djecu od 4 do 12 godina 50 kn, a za djecu do 4 godine izlet je besplatan. To je cijena koja uključuje program na imanju Zrno te cjeloviti veganski obrok od ekoloških, svježih i cjelovitih namirnica.

Kako se prijaviti za izlet?

Za izlet je potrebna predbilježba, a  prijaviti se možete mailom na info@makronova.com.

Pri prijavi vas molimo da navedete:

- ime i prezime svih polaznika
- kontakt mail i telefon
- ukoliko dolazite s djecom - dob djece
- dolazite li s osobnim automobilom ili trebate prijevoz (pročitajte zadnje pitanje)

Kako se dolazi do imanja Zrno?

Prijevoz na imanje je u osobnoj organizaciji polaznika no ukoliko netko nema mogućnost dolaska osobnim autom, moguće je povezati  takve polaznike s onima koji dolaze osobnim autom i imaju mjesta u njemu. Sve detaljne upute za dolazak do imanja možemo vam poslati po prijavi.
 
Sva ostala pitanja koja imate, kao i svoje prijave, možete uputiti i klikom na: 
 
 
 
 
 |  Ispis stranice


Tagovi: