Početak Skip Navigation Links > Planetopija srijedom
 
Provjeri tko sve dolazi u goste u 12. ciklusu Planetopijinih srijeda u Makronovi. Veselimo se zajedničkom druženju! 
Sva predavanja počinju u 19 sati, a ulaznice po cijeni od 20 kn (odnosno 50 kn za gostovanje Margrit Coates) možete kupiti unaprijed kod nas u knjižari Planetopija ili neposredno prije predavanja u Makronovi. 
 
VAŽNA INFORMACIJA: ZBOG SITUACIJE S KORONA VIRUSOM CIKLUS PREDAVANJA ODGAĐA SE ZA JESEN 2020.

RASPORED

 
19.2. ČEMU NAS UČE ŽIVOTINJE, Margrit Coates 
Za sve one koji sa životinjama žele uspostaviti dublji odnos, riječi i iskustvo Margrit Coates donose neprocjenjiv poticaj i znanje: duboke uvide, progresivna razmišljanja, nadahnjujuće priče i savjete. Još jedan nezaboravan susret domaće publike i ove istodobno nježne i moćne glasnogovornice životinja.  Ulaznica je 50 kn.  Osiguran prijevod na hrvatski jezik. 
 
18.3. NEBODER ŽIVOTA - priča o osobnom razvoju i uspjehu, Zoran Salopek
Ako izgradiš sebe, sve što želiš doći će, krilatica je Zorana Salopeka koji je svojom životnom pričom i knjigom „Neboder života“ oduševio brojne čitatelje. Njegovu metodu razvoja samosvijesti svatko može primijeniti u svim sferama života od posla, zdravlja, obitelji do osobnog zadovoljstva.
 
25.3. POTAKNI ONO NAJBOLJE U SEBI - razvojem vrlina do sretnijeg života, Nikola Greb 
Iskrenost, altruizam, entuzijazam, timski rad, pravednost, poniznost... samo su neke od ljudskih vrlina. Razvijati ih nasušna je potreba današnjeg čovjeka i društva ako želimo sretnije živjeti. Autor knjige Snaga ljudskih vrlina psiholog Nikola Greb otkriva kako to izgleda u svakodnevnom životu. 
 
1.4. BODY TEHNIKA - naučite slušati svoje tijelo, radionica s Ana-Marijom Jagodić Rukavina 
Ponesite udobnu odjeću i dođite na jedan izvanredan sat s Ana-Marijom Jagodić Rukavina, autoricom jedinstvene Body tehnike. Na ovoj pokaznoj radionici, upoznat ćete 8 zakona tjelesnog zdravlja prema filozofiji Body tehnike koje je moderan čovjek zaboravio te isprobati vježbe kojima se pobuđuju prirodni procesi protočnog i vitalnog organizma.
 
8.4. DUHOVNA ENERGIJA LIDERA KAO POKRETAČ DRUŠTVENIH PROMJENA - od politike do sporta, Iva Mia Krušlin, Zlatko Dalić, prof. dr. sc. Zoran Kurelić 
Lider s visokom razinom duhovne i mentalne energije je nesebičan lider koji njeguje svoje unutarnje stanje i donosi odluke u skladu sa savješću i za dobrobit društva.  U politici, sportu, ekonomiji ili privatnom životu, ispravno moralno vodstvo je nužno za napredak svih nas. O konceptu nesebičnog vodstva te teoriji i praksi mindfulnessa govorit će autorica knjige, izbornik Zlatko Dalić i dekan Fakulteta političkih znanosti.  
 
22. 4. MOĆ SOBNOG BILJA - mini radionica s Dnevnom dozom biljaka 
Super zanimljive priče o sobnim biljkama uz razne korisne i praktične savjete kako brinuti o njima. Presađivanje, pelcanje, izrada ispravnog supstrata za kaktuse i popularne sukulente, ispravno presađivanje biljke iz plastične u glinenu teglu – pokazno, praktično, zabavno i s puno ljubavi!
 
29.4. AROMATERAPIJA - moćni pripravci za žensko reproduktivno zdravlje, Saša Radulović 
Aromaterapija pruža veliku podršku kod liječenja i ublažavanja brojnih tjelesnih, mentalnih i emocionalnih tegoba. Jedan od vodećih domaćih aromaterapeuta podijelit će s nama praktične savjete za primjenu terapije kod upala, cisti, virusnih infekcija i drugih tegoba ženskog reproduktivnog sustava.
 
13.5. ZALJUBLJENA U HRANU I ZDRAVLJE – večer inspiracije s kulinarskom instagram zvijezdom Majom Brekalo 
Ispričat ću vam više o svom načinu prehrane, kako mi je pomogao da se iscijelim, održavam dobro zdravlje, vitalnost i mladolikost i u četredestima, napisala je Maja Brekalo, food-bloggerica s više od 165.000 pratitelja na društvenim mrežama. Majina prva kuharica povod je za razgovor o hrani, vitalnosti i zadovoljstvu.
 

Na svakom predavanju očekuje te prodaja knjiga po promotivnim cijenama!

 

 |  Ispis stranice


Tagovi: