Makronovina škola kuhanja cjelovit je program koji će te u 4 vikenda provesti kroz sva područja prirodne i cjelovite kuhinje. Nauči kuhati i kombinirati obroke koji će dati maksimum vitalne energije tebi i tvojoj obitelji. Nakon Škole, ovladat ćeš umijećem kuhanja cjelovitih i organskih namirnica te ćeš još više uživati u njihovim mirisima i okusima. 

Pročitaj više na sljedećem linku.                                                                                                                    

Razvili smo i usavršili program retreata s kojeg ćeš otići s osjećajem snage i jasnoće, obnovljenih vitalnih kapaciteta i s vještinama koje ćeš lako dalje pretočiti u svoju svakodnevicu!


Ovaj retreat ima i popratne pojave - snažniji imunitet, otpornost na stres i promjene, te ostvarenje svojeg punog potencijala. 

Saznaj više.

LJETO U TVOJOJ KUHINJI
Objavljeno: 3.6.2024.

 

LJETO U TVOJOJ KUHINJI

srijeda, 12.06. | 17 - 20 sati

voditeljice: Željka Fordren Jambrešić i Denis Krelja

Koje su nam namirnice i dodaci prehrani podrška pred ljeto saznaj od Željke i Denis.

Promocija knjige dr. sc. Ane Smokrović „Što jedeš?: mitovi, istne i stvarnost na tanjuru“ u izdanju Planetopije, u srijedu 5. lipnja u 18 sati u Makronovi.

Naša svakodnevica uvelike se vrti oko hrane; njezine nabavke, pripreme i
konzumacije. Svaki dan postavljamo pitanja poput „Što ima za jesti?“ ili „Što je za ručak?“. Baš zato što je hrana toliko elementarna za naše postojanje, rijetko o njoj promišljamo na dublji način.
 
Izlet na Zrno eko-imanje
Objavljeno: 28.5.2024.


Važnost ekološkog uzgoja sve je više u svijesti građana, a kako izgleda ekološki uzgoj na najstarijem eko-imanju u Hrvatskoj, smještenom u selu Habjanovac, imaš priliku vidjeti na izletu 15.6.2024. (10-15h).
Uz stručno vodstvo po imanju, naučit ćeš osnove ekološkog uzgoja te zaviriti u proces proizvodnje. Moći ćeš kupiti ekološko voće i povrće i prerađevine po prigodnim cijenama, a u cijenu izleta uključen je cjeloviti veganski ručak.

HRANJIVE I CJELOVITE LJETNE SALATE
Objavljeno: 20.5.2024.

 
HRANJIVE I CJELOVITE LJETNE SALATE
5.6. srijeda / 17 – 19 sati
Tamara Popović
 
Zvuči jednostavno, zato što i je - obilje svježih namirnica ljeti daje ti super izbore za jednostavna, a cjelovita jela u obliku salata.
VEGE-ROŠTILJ BY DUO VERDE
Objavljeno: 20.5.2024.

 

 
VEGE-ROŠTILJ BY DUO VERDE
 
28.5. utorak / 17 – 20 sati
 
Anita Matić Delić #glumicapakuha i Marina Brekalo @brekalicious
 
Duo verde, kako ih je nazvala Anita, donosi ti super inspiraciju za još jednu gurmansku priliku kao što je roštiljada. 

 

“Zamislite da imate vještine koje ne zastarijevaju, već naprotiv, čija vrijednost raste kako raste vaše iskustvo. Upravo su takve mentorske vještine, a ovo je poziv da im se pridružite na putovanju kroz učenje ovih vještina.”
Petar Mandić

 

Više o predavanju na linku.

Planetopijina predavanja u Makronovi
Objavljeno: 12.5.2024.

 

Ne propusti poslušati vrhunske stručnjake na predavanjima koja u Makronovi organizira izdavačka kuća Planetopija!

Pozivamo te na OBNAVLJANJE
Objavljeno: 7.5.2024.

Originalan i jedinstven koncept retreata Obnavljanje prilika je da se priključiš prirodnom proljetnom ciklusu obnavljanja organizma koji je podržan zajedničkim djelovanjem pomno osmišljenih aktivnosti u optimalnom prirodnom okruženju.

 
Prijave su otvorene.
 
1 2 3 4 5