Ovladaj jednostavnim i vrlo učinkovitim vježbama kojima ćeš održati zdravlje i tonus mišića lica, te vratiti i održa(va)ti mladenački izgled na našoj novoj radionici koju vodi Mia Šoškić, instruktorica Carolyn's Face Fitnessa.
Uz Miu ćeš naučiti kako pravilno izvoditi vježbe za zdraviji i mlađi izgled (njih 30!) - u subotu 30.3. od 10 do 13 sati u Makronovi!
 
Bonus - Vlasta Juratovac, dr.Hauschka kozmetičarka iz studija za prirodnu njegu Ginger savjetovat ćete o tome što možeš učitini za njegu svojeg lica na dnevnoj, mjesečnoj i godišnjoj razini.
Objavljeno: 20.2.2019..

Naša nova radionica "Tofu i tempeh na sto načina" uvodi te u svijet pripreme ovih poznatih sojinih proizvoda i daje ti niz kreativnih ideja kako iskombinirati sastojke i začine sa tofuom i tempehom za pravi gurmanski doživljaj. 

Pridruži nam se u Ilici 11, u četvrtak, 28.2. na dvosatnoj radionici naše učiteljice kuhanja Lane Bekić s početkom u 17 sati i nauči sve što dosad nisi o tofuu i tempehu bilo da si početnik ili već imaš vještine pripremanja ovih namirnica - ima ponešto za svakoga

Žena koja je u kontaktu sa svojom cikličnom prirodom u harmoniji je sa svojim menstruacijskim ciklusom. Ona poznaje i primjenjuje optimalne energetske potencijale svake faze ciklusa, koristi ih kako bi kreirala vlastito blagostanje i ispunjenje, ostvarila težnje, snove i životne ciljeve te povećala svoju uspješnost i zadovoljstvo poslom. Miranda Gray ponovno gostuje u Makronovi i tim povodom održat će se sljedeći program:
8.3. u 19 sati - večer inspiracije s Mirandom Gray
9.3. od 10 do 18 sati - radionica Mudrost ženskecikličke prirode - put do ispunjenja i uspjeha,  na kojoj možeš naučiti sve o tajnama ženskog ciklusa i kako ih prilagoditi optimalnom funkcioniranju u životu te na poslu.
 

Dok zima još kraljuje, mi se uz opojne mirise mediterana selimo u Istru, tj. donosimo ju u Makronovu sa super radionicom Istra u tvojoj kuhinji u subotu, 16.02., od 10 do 12 sati. Radionicu vodi Denis Krelja, Istranka iz Labina s dugogodišnjim iskustvom pripreme makrobiotičkih jela i otkrit će nam kako najbolje spojiti okuse našeg najvećeg poluotoka. 

Shiatsu je uvijek dobar izbor!
Objavljeno: 17.1.2019..

Uđite s nama u svijet uz Međunarodnu shiatsu školu Hrvatska!

U srijedu, 6.2. pripremili smo vam predavanje i prezentaciju "Zašto je shiatsu uvijek dobar izbor?" u trajanju od 18:00 - 19:30, a 16.2. od 9:30 do 17 sati nam se pridružite na praktičnom seminaru "Shiatsu tehnike za ured".

Prezentaciju i seminar će održati naši shiatsu stručnjaci uz pomoć fizioterapeuta i liječnika. 

Uz ovaj cjeloviti program možete vrlo lako savladati tehnike shiatsua i pomoći sebi i drugima u otklanjanju raznih tegoba, iscrpljenosti, bolova te ojačati vitalnu snagu i imunitet.

Nakon dva uspješna predavanja i radionica u Zagrebu, stižemo u Split s predavanjem "O medicinskom mediju i zdravoj štitnjači - uzroci i rješenja" doktorice Sanje Toljan 7. veljače u Gradskoj knjižnici Marka Marulića u Splitu s početkom u 18 sati i radionicom "Cjeloviti pristup zdravlju štitnjače8. veljače u trajanju od 17 do 20 sati pod vodstvom Makronovine učiteljice kuhanja, Vladimire Vlatke Frketić te Tamare Dabić Kempf, Makronovine edukatorice. Radionica se održava u Udruzi Zdravi Grad (Vukovarska 65).

Saznajte sve o uzrocima problema sa štitnjačom i načinima kako si pomoći kroz cjelovite i prirodne metode liječenja. 

Saznaj kako pripremiti širok raspon žitarica na našoj i bio&bio radionici "Iscjeljujuće žitarice bez glutena" 31.1., od 17 do 19 sati.

Voditeljica radionice je Željka Fordren Jambrešić, a svi polaznici će dobiti znanje pripremanja bezglutenskih žitarica i kako ga ukomponirati u svoju svakodnevnu prehranu kako bi poboljšali prehranu ili zdravlje. 

Za sve polaznike koji skupljaju bodove na bio&bio kartici, imamo i posebnu pogodnost!

NOVO! NOVO! NOVO!

U nadolazećim zimskim praznicima prvi puta organiziramo i program za mlade od 14 - 21 godinu!
Zoran Cipek, voditelj progama Osnove preživljavanja u kuhinji za ovu priliku pripremio je Winter Holiday Edition ovog sjajnog programa.
Pridruži se 10.1. od 11 do 13 sati i postani cool, jer kuhati je full cool!
 
Više o programu saznaj ovdje https://bit.ly/2Gsa4Ac
1 2 3 4 5 
14.3.2019.. Nikad lakši detoks