Početak Skip Navigation Links > Makronova
Iz Kanade nam stiže Jean-Martin Fortier. Svjetski priznati edukator specijaliziran za ekološki uzgoj i promicatelj ekološke te održive poljoprivrede. Autor je uspješnice Eko-povrtlar: praktični priručnik za profitabilni uzgoj povrća na manjim imanjima uskoro u izdanju Planetopija. Sa suprugom je osnovao imanje Les Jardins de la Grelinette - mikro-gospodarstvo poznato u svijetu po visokoj učinkovitosti i isplativosti. Kako je to postigao i kako eko-povrtlar možeš biti i ti, naučit će te na predavanju i radionici. 
Još malo do našeg rezidencijalnog seminara Put prirode - povratak izvornim sposobnostima. Pogledaj trominutni video i shvatit ćeš zašto mu se toliko veselimo. Seminar se održava od 15. - 22.7., pod vodstvom Zlatka Pejića, u NP Risnjak. 7 dana tijekom kojih se cijeli sustav transformira, resetira i vraća izvornim sposobnostima. Bez distrakcija, bez stresa, bez opterećenja, bez planiranja. Ukratko - totalni odmor od svakodnevice. Saznaj više klikom: Put prirode
 
 
Svi na Hvar po dozu vitalnosti
Objavljeno: 30.6.2018..

Tjedan dana hvarskog zraka, kristalnog mora, pozitivne energije i cjelovitog programa usmjerenog na revitalizaciju organizma čine „retreat“ za um, duh i tijelo nakon kojega možeš opušteno uploviti u jesen. Svi putokazi do vitalnosti vode ka seminaru Makrobiotikom do vitalnosti (od 6.10.- 13.10.) gdje vitalnost ostvaruješ na jednostavan i cjelovit način. Saznaj više.

Gostovanje Karla Dawsona
Objavljeno: 8.6.2018..
U goste nam dolazi Karl Dawson - utemeljitelj tehnike reprogramiranja životne matrice pomoću EFT-a i jedan od prvih majstora „Tehnike emocionalne slobode"  u svijetu. Autor je popularne knjige Reprogramiranje životne matrice pomoću EFT-a u izdanju Planetopije, a u Zagrebu će svoj rad predstaviti u četvrtak, 14.6. u 19 sati u Makronovi, te tijekom vikenda održati trening iz EFT-a. Reprogramiranje životne matrice posve je nova tehnika osobnog razvoja koja omogućava pristup bolnim sjećanjima koja nas drže vezanim za prošlost kako bismo ih preobrazili u nova iskustva.
 
Veganske ljetne slasti(ce)
Objavljeno: 4.6.2018..

Ljeto je pravo vrijeme za lagane slastice. Zato, na radionici 15.6. (17 - 19 h), Makronovina učiteljica kuhanja Vladimira Vlatka Frketić, ispričat će ti sve o prirodno zaslađenim sezonskim slasticama sa šarenim ljetnim voćem i finim kremama. Takve slastice osvježit će i umiriti organizam, a ljeto uz njih postaje superslastično. Pripremamo i degustiramo Sladoledne minty muffine sa zelenom magmom, Kuul koko jelly tortice, Sočne čokorogač kocke s jagodastim preljevom te Proteinski supergood kava - avokado smoothie.

Shiatsu radionica
Objavljeno: 8.5.2018..

Saznaj sve o našim jedinstvenim shiatsu programima uz shiatsu praktičare i učitelje Međunarodne shiatsu škole Hrvatska. 15.9. osnaži svoju Haru na radionici Osjećaj se snažno - rad na Hari. Učimo osnovne shiatsu tehnike, pričamo o tome za što je shiatsu dobar i zašto je svaki tretman specifičan, osnažujemo svoj centar osobne moći, otkrivamo vezu disanja i shiatsua te odgovaramo na sva vaša pitanja o programu osposobljavanja za shiatsu praktičare.

Izlet na ekološko imanje Zrno
Objavljeno: 1.5.2018..

Sigurno se pitate kako izgleda čarobno mjesto iz kojeg dolaze ekološke namirnice koje koristimo na našim programima kuhanja te od kojih pripremaju zdrave veganske obroke u Zrno bio bistrou? U carstvo ekološkog uzgoja, smješteno u selu Habjanovac, imate priliku doći na izlet 16.6. (10 - 15 h). Provest ćemo vas po imanju, naučit ćete osnove ekološkog uzgoja te zaviriti u proces proizvodnje. Moći ćete kupiti ekološko voće i povrće po prigodnim cijenama, a u cijenu izleta uključen je cjeloviti veganski ručak.

Kako biti i ostati prisutan
Objavljeno: 16.3.2018..

Postoje situacije u kojima smo sasvim prisutni. Cijela naša pažnja posvećena je trenutku i situaciji u kojima se nalazimo, osobama i predmetima kojima smo okruženi. U takvoj prisutnosti, doživljavamo nešto što se naziva flow – gubimo osjećaj za vrijeme, ne razmišljamo o onome što je već bilo i nestaje briga o budućnosti. Takve situacije nisu česte, zar ne? Načine produbljivanja prisutnosti usvojite na jednodnevnom seminaru Zlatka Pejića Vještina prisutnosti koji se održava u nedjelju 25.3. (9 - 16.30 h). Na seminaru "bildamo" svjesnost i prisutnost praktičnim vježbicama.
Neodoljivi slatko-slani muffini
Objavljeno: 14.3.2018..
Sljedeća radionica je Neodoljivi slatko-slani muffini, a održava se 22.3. (od 17 do 19 sati). Radionicu vodi Makronovina učiteljica kuhanja Željka Fordren Jambrešić koja će pripremati naukusnije muffine od cjelovitih veganskih sastojaka. Muffini mogu biti što god poželiš - dodatak dobrom čaju, hranjivi & cjeloviti međuobrok, dekadentna hrana za tulume, energizirajuća užina za proljetne piknike te super snack za posao. Saznaj sve tips&trikove. :)
Osnaži imunitet, riješi alergije
Objavljeno: 13.2.2018..

Na radionici Osnaži imunitet, riješi alergije koja se održava 22.2. (17 - 20 h), učimo o prirodnom načinu podizanja i očuvanja imuniteta te pripremamo veganske obroke za zdrav i otporan organizam. Uz Lanu Bekić, Makronovinu učiteljicu kuhanja i Denis Krelja, bio&bio edukatoricu, savladajte sve tips&trickove za podržavanje imuniteta u suvremenom načinu življenja te saznajte kako se pripremom obroka, izborom namirnica i dodataka prehrani, zaštititi od svih tipova alergija.

1 2 3 4 5 
8.9.2018..