Početak Skip Navigation Links > Makronova

Planetopija s ponosom najavljuje skori dolazak mistične poeme "Jezik ptica" Faridudina Atara - kapitalnog djela perzijske i sufijske poezije iz 12. stoljeća, po prvi puta na hrvatskom jeziku u maestralnom prijevodu Sande Hržić i svesrdnu pomoć Darka Rundeka
 
Ujedno te pozivamo da se pridružiš večeri inspiracije u srijedu, 29. svibnja u 19 sati posvećenoj Atarovoj mističnoj poemi, kroz koju će vas voditi Sanda i Darko -  uz glazbu i projekcije perzijskih minijatura, uz goste iznenađenja. 
 
 

Na novoj radionici powered by bio&bio, 30.5. u 17 sati, naša makrochefica Vladimira Vlatka Frketić otkriva nam tajne priprema brzih veganskih jela za svaku priliku koja će provjereno oduševiti svakoga, bez obzira bili vegani ili ne!

Bilo da organiziraš intimno druženje ili planiraš neki svečani obrok, naučit ćeš kombinacije namirnica i trikove koje možeš uvijek iskoristiti!

Klikni na "Pročitaj više" za recepte i dodatne info!

Kako bismo se što bolje prilagodili energiji aktualnog godišnjeg doba, pomoći nam mogu seminari iz ciklusa Prehrana i zdravlje kroz godišnja doba. Sljedeći seminar u ciklusu je seminar Ljeto koji se održava u subotu 1.6. (9 - 16 h).

Ljeto koje je karakterizirano energijom vatre, ima svoje posebnosti. Kako organizam pripremiti za ljeto? Kojim aktivnostima se preporuča baviti unutar makrobiotičkog pristupa? Kako kombinirati namirnice za idealan ljetni tanjur te koje načine pripreme i obrade najviše koristiti? Saznaj sve na seminaru koji vode Zlatko Pejić i učiteljica kuhanja Željka Fordren Jambrešić!

Prijavi se na info@makronova.com ili 01/4847119!

Pridružite nam se na predavanju Slatko bez grižnje savjesti, u sklopu ciklusa „Planetopija srijedom u Makronovi“, u srijedu 22.5. u 19 sati u Makronovi. 
 
Ulaznica je 20 kn, a očekuje vas promotivna prodaja svih kuharica Dunje Gulin u izdanju Planetopije kao i drugih odabranih naslova. 
 

Povodom Svjetskog dana zaštite okoliša, pozivamo te na izlet na Zrno - najstarije ekološko imanje u Hrvatskoj!

U subotu, 8.6. upoznaj svoju obitelj s načelima eko uzgoja, provedi dan na svježem zraku, pojedi ukusan i cjelovit eko ručak te, ako želiš, kupi eko povrće i voće po povoljnim cijenama!

Više info o izletu pronađi na linku.

Dobra vijest za ljubitelje tjestenine! Dođi na novu Makronovinu radionicu u suradnji s bio&bio "Tjestenina kakvu (još ne poznaješ)" u četvrtak, 16.5. od 17 do 19 sati i nauči kako pripremati zdravu i cjelovitu tjesteninu od različitih vrsta organskog brašna s vrlo malo ili bez glutena. 

Kroz postupak nas vodi makrochefica i autorica Željka Fordren Jambrešić, a otkrit će nam i brojne zanimljive kombinacije umaka ili povrća koji idu uz tjesteninu.

Novi termin seminara Umijeće disanja!
Objavljeno: 26.4.2019..

Na novom terminu seminara Zlatka Pejića "Umijeće disanja" u subotu, 18.5., od 9 do 16:30 nauči kako disanjem potaknuti brže oslobađanje toksina  iz organizma, regulirati probavu, spavanje i emocionalna stanja, postići alkalno - kiselu ravnotežu te osnažiti svoj imunitet. 

Dnevno udahnemo i izdahnemo po 22 tisuće puta dnevno pa ćeš primjenjivanjem stečenog znanja i vježbi osjetiti ogromne pozitivne promjene na fizičkoj i psihološkoj razini, a naučene tehnike ostaju ti kao alatka za rad na svom zdravlju do kraja života.

Iskoristi posebnu pogodnost za cijenu seminara do 6.5. i umjesto redovnih 750 kuna, plati ga 690 kuna.

Rezerviraj svoje mjesto već danas na info@makronova.com ili pozivom na broj 01/4847119.

Povodom šesnaestog rođendana bio&bio trgovina ekoloških proizvoda, u Makronovu stiže jedan od najpopularnijih veganskih kuhara u svijetu, Gaz Oakley, s predavanjem i promocijom svoje kuharice Vegan 100 posto u izdanju Planetopije, 10.5. u 19 sati te radionicom kuhanja Cooking with Gaz, 11.5. u trajanju od 10 do 13 sati.

Gaz je poznati kuhar iz Walesa, instagrammer i youtuber upečatljivog imena Avantgardevegan. Svoju tradicionalni kulinarsku profesiju usmjerio je prema neodoljivim veganskim jelima kako bi proširio svijest o zaštiti životinja te podučio kako jesti i uživati zdravu hranu.  

Prijave za predavanje i radionicu su otvorene na info@makronova.com i broj telefona 01/48 47 119 - požuri s prijavom jer do 10.4. imamo posebnu pogodnost na cijenu radionice!

Radionica naše Slavice Ravnjak, bacc phisyioth., shiatsu praktičarke i dipl. osteopatkinje SHIATSU NA STOLU I STOLICI ZA MASAŽU nedjelju, 19.5.2019. od 10 do 15 sati u Makronovi, namijenjena je za shiatsu praktičare, fizioterapeute, masere te ostale praktičare koji se profesionalno bave terapijskim radom na tijelu, a otkriva kako shiatsu praktičari svoje terorijsko i praktično znanje mogu kreativno primijeniti kroz praktični rad na terapijskom stolu i stolici za shiatsu tretaman.

Odlukom Hrvatske komore fizioterapeuta naš seminar Shiatsu na stolu i stolici tretira se kao jednodnevni seminar i boduje se sa 6 bodova!

Hrskave, mirisne, uvijek popularne - pizze - u veganskoj varijanti stižu u Makronovu na radionici naše makrochefice Marije Knežević "Super nove veganske pizze" u subotu, 27.4. od 10 do 12 u modernim recepturama, oblicima i s kombinacijama sastojaka kakve dosad još nismo probali!

Pripremi okusne pupoljke na nešto sasvim novo i dopusti da te Marijine pizze oduševe svojim okusima. 

Prijave su otvorene na info@makronova.com ili na 01/4847119.

1 2 3 4 5 
6.6.2019.. Kokos od A do Ž