Početak Skip Navigation Links > Makronova
GLUTEN FREE - STRESS FREE
Objavljeno: 18.1.2022.

Radionica kuhanja

2.2.2022. od 17 do 19 sati
Voditeljica: Željka Fordren Jambrešić

Kad razmišljamo o prehrani bez glutena uglavnom razmišljamo iz pozicije isključivanja, a ne iz pozicije raznolikosti i bogatstva namirnica koje prirodno ne sadrže gluten.  Željka će ti na ovoj radionici pokazati kako da, izbjegavajući gluten, zapravo obogatiš svoju prehranu i nađeš zadovoljstvo umjesto stresa.
Prijavi se već sad na info@makronova.com!

4 faze u borbi protiv virusa
Objavljeno: 17.1.2022.

Bilo da želimo djelovati preventivno, da osjećamo prve simptome, snažnije tegobe ili smo u fazi oporavka, Zlatko Pejić, makrobiotički savjetnik u Makronovi, podijelio je s nama niz preporuka koje nam pomažu u borbi protiv virusa.
U ovom iscrpnom članku pronađite kroisne savjete, a o njihovom djelovanju svjedoče pozitivne povratne informacije naših korsnika koji su ih već primjenjivali.

 
Ovladaj jednostavnim i vrlo učinkovitim vježbama kojima ćeš održati zdravlje i tonus mišića lica, te vratiti i održa(va)ti mladenački izgled na našoj radionici koju vodi Mia Šoškić.
 
Uz Miu ćeš naučiti kako pravilno izvoditi vježbe za zdraviji i mlađi izgled (njih 30!) - u subotu 19.02.2022. od 10 do 13 sati u Makronovi!
 
Uz smjernice za jednostavnu primjenu vježbi u svakodnevnom životu, dobit ćeš i savjete za cjelovitu njegu lica. 
#glumicapakuha: Moji obroci za van
Objavljeno: 3.1.2022.

RADIONICA KUHANJA

19.1. od 17 do 19 sati - POPUNJENO
9.2. od 17 do 19 sati - NOVI TERMIN

Voditeljica: Anita Matić Delić  

Svi koji pratite Anitu složit ćete se da nas uvijek oduševi svojom prilagodljivošću i snalažljivošću u situacijama kada želi kvalitetno i zdravo jesti – izvan kuće. Bilo da snima film ili putuje sa svojom
kazališnom ekipom, sjajno se snalazi i s vlastitim kuhanjem na putu, ali i u tome kako iskombinirati što bolju opciju iz onoga što drugi za nju spremaju, pa očekujemo korisne savjete.

Prva pomoć za emocije
Objavljeno: 2.1.2022.

CIKLUS INTERAKTIVNIH RADIONICA - Prva pomoć za emocije 

Upoznaj se s emocijama i njihovom funkcijom, nauči kako samostalno upravljati različitim emocionalnim stanjima. Stekni nove uvide i alate za postizanje emocionalne stabilnosti, ohrabri se i osjeti podršku u zatvorenoj grupi uz vodstvo Tamare Dabić Kempf i Sanje Novko.

Prijave na info@makronova.com

Nova grupa počinje u siječnju 2022., a do 15.12. vrijedi cijena s pogodnosti za ranije prijave i uplate!
Makronovina škola kuhanja provest će te u 4 vikenda kroz sva područja prirodne i cjelovite kuhinje. Naučit ćeš kuhati i kombinirati obroke s maksimumom vitalne energije za tebe i tvoju obitelj. 

Pročitaj više https://bit.ly/3qm3ptG i prijavi se već sad na info@makronova.com

Jednostavno: DISANJE
Objavljeno: 17.12.2021.

 

Pluća rade 24 sata, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini i tako sve do posljednjeg daha. U jednom danu udahnemo preko 20.000 puta pritom kroz izdisaj eliminirajući oko 70% toksina.
Zlatko Pejić već 30 godina podučava metode optimalnog disanja u svrhu kultiviranja duha, liječenja bolesti ili pak traganja za unaprjeđenjem kvalitete življenja ili dugovječnosti. 
Isprobaj vježbe koje je podijelio s nama u novom Glasilu i uvjeri se u njihovu  učinkovitost.

Disanje i kako uspješno zaspati
Objavljeno: 30.11.2021.

Koliko brzo i lako zaspemo, toliko će i samo spavanje u cijelosti biti bolje. Zlatko Pejić već 30 godina podučava metode optimalnog disanja u svrhu kultiviranja duha, liječenja bolesti ili pak traganja za unaprjeđenjem kvalitete življenja ili dugovječnosti. 

Isprobaj vježbe koje je podijelio s nama u novom Glasilu i uvjeri se u njihovu  učinkovitost.

Blagdanski raw deserti by @brekalicious
Objavljeno: 24.11.2021.

RADIONICA KUHANJA

14.12. & 15.12. od 17 do 19 sati

Voditeljica: Marina Brekalo / @brekalicous 

Marinina kreativnost i posvećenost vjerojatno najviše dolaze do izražaja kad su u pitanju sirove slastice pa ju po tome najviše ljudi prepoznaje. Božićni blagdani odlična su prilika da napraviš nešto posebno i novo i time razveseliš sebe i svoje drage ljude.

 

Integrativni EDU - REHAB
Objavljeno: 15.6.2021.

Program uspostavljanja ravnoteže imuniteta, hormonskog sustava i funkcioniranja mozga
21. 10. - 17. 12. 2021.
Trajanje od 17.30 do 20 sati / 8 termina
• jednostavan, praktičan i cjelovit program
• sinergija praktičnih i interaktivnih sadržaja – fizičke vježbe, vježbe
mindfulnessa, osvještavanje i alati za postizanje različitih razina zdravlja, emocije i zdravlje, radionice svjesne i cjelovite prehrane
• rad u manjim grupama
Prijave na info@makronova.com
1 2 3 4 5 
19.2.2022. FACE FITNESS BY MIA