Početak Skip Navigation Links > Makronova

Radionica naše Slavice Ravnjak, bacc phisyioth., shiatsu praktičarke i dipl. osteopatkinje SHIATSU NA STOLU I STOLICI ZA MASAŽU nedjelju, 19.5.2019. od 10 do 15 sati u Makronovi, namijenjena je za shiatsu praktičare, fizioterapeute, masere te ostale praktičare koji se profesionalno bave terapijskim radom na tijelu, a otkriva kako shiatsu praktičari svoje terorijsko i praktično znanje mogu kreativno primijeniti kroz praktični rad na terapijskom stolu i stolici za shiatsu tretaman.

Gošća prve proljetne Planetopijine srijede u Makronovi je Planetopijina autorica Jadranka Boban Pejić. Njezina predavanja uvijek su izvor korisnih informacija i provjerenih savjeta, a svojim pristupom i načinom komunikacije ovakva druženja postaju hrana za dušu. 
 
Za sve koje zanima kako postići izvrstan imunitet kod djece i pružiti im adekvatnu prehranu uz puno ljubavi, pozivamo da dođete u srijedu, 27. 3. u 19 sati kod nas Makronovi i poslušate jednu od naših omiljenih predavačica.
 

Povodom šesnaestog rođendana bio&bio trgovina ekoloških proizvoda, u Makronovu stiže jedan od najpopularnijih veganskih kuhara u svijetu, Gaz Oakley, s predavanjem i promocijom svoje kuharice Vegan 100 posto u izdanju Planetopije, 10.5. u 19 sati te radionicom kuhanja Cooking with Gaz, 11.5. u trajanju od 10 do 13 sati.

Gaz je poznati kuhar iz Walesa, instagrammer i youtuber upečatljivog imena Avantgardevegan. Svoju tradicionalni kulinarsku profesiju usmjerio je prema neodoljivim veganskim jelima kako bi proširio svijest o zaštiti životinja te podučio kako jesti i uživati zdravu hranu.  

Prijave za predavanje i radionicu su otvorene na info@makronova.com i broj telefona 01/48 47 119 - požuri s prijavom jer do 10.4. imamo posebnu pogodnost na cijenu radionice!

Stižemo u Split 26.4. s predavanjem Proljetno buđenje uz shiatsu i Do In s početkom u 18 sati u Park hotelu Split i 27.4. s radionicom Do-In za vitalnost i snagu u trajanju od 10 do 14 sati u Zen yoga centru!
 
Na predavanju poslušaj što nam ima za reći naša Sanja Novko, shiatsu prakticarka i uciteljica na Međunarodnoj shiatsu školi pri Makronovi, te vinyasa joga instruktorica, a na radionici će joj se pridružiti Dražen Matošić, shiatsu praktičar.
 
Ulaz na predavanje je slobodan, a kotizacija za radionicu iznosi 340 kn za prijave do 10.4. te 390 kn za prijave nakon 11.4.

Brze i jednostavne, palačinke su uvijek dobar izbor, bilo za doručak ili za večernje druženje. Slane, slatke, s povrćem ili voćem - stapaju se u mnoštvo ukusnih kombinacija, a što ih više znaš, to ćeš lakše smišljati vlastite recepte i oduševiti svakoga tko ih proba. 

Na našoj novoj radionici "Veganske mini palačinke" u četvrtak, 28.3. od 17 do 19 sati, učimo te kako napraviti varijetet zanimljivih veganskih palačinki provjerenih kombinacija okusa i načina pripreme. 

U nastavaku ti donosimo slasne recepte koje će na radionici pripremati naša Ana Janjatović Zorica

Jedna od najvažnijih stvari u životu je kako vidimo sebe i vlastiti život - kakvu priču pričamo sebi i drugima. Da li nas ona ograničava ili otvara za dobro u svijetu? Da li nas osnažuje ili slabi? Ako želimo promijeniti i razvijati svoju priču, važno je da upoznamo vlastiti život.
 
Upoznaj svoj život kroz Biography Work, uz voditeljicu Elu Kurešević
 
Za tebe smo osmislili ciklus radionica koje započinju u travnju, a sa sadržajem radionica i samim konceptom Biography Worka upoznaj se 5.4. na PROMO programu (od 17.30 do 19 sati).
 

 
Ovladaj jednostavnim i vrlo učinkovitim vježbama kojima ćeš održati zdravlje i tonus mišića lica, te vratiti i održa(va)ti mladenački izgled na našoj novoj radionici koju vodi Mia Šoškić, instruktorica Carolyn's Face Fitnessa.
Uz Miu ćeš naučiti kako pravilno izvoditi vježbe za zdraviji i mlađi izgled (njih 30!) - u subotu 30.3. od 10 do 13 sati u Makronovi!
 
Bonus - Vlasta Juratovac, dr.Hauschka kozmetičarka iz studija za prirodnu njegu Ginger savjetovat ćete o tome što možeš učiniti za njegu svojeg lica na dnevnoj, mjesečnoj i godišnjoj razini.

Pridruži nam se na novoj radionici "Detox nikada nije bio lakši" Lane Bekić i Denis Krelje u četvrtak, 14.3. od 17 do 19 sati u Makronovi. 

Kuhamo i pričamo o načinima kako potkanuti prirodnu detoksikaciju organizma (pogotovo jetre i žuči - organa najaktivnijima u ovo godišnje doba) raznim sezonskim namirnicama i dodacima prehrani u doba kada se iz zimskog sna budimo skupa s ostatkom prirode. 

Naša nova radionica "Tofu i tempeh na sto načina" uvodi te u svijet pripreme ovih poznatih sojinih proizvoda i daje ti niz kreativnih ideja kako iskombinirati sastojke i začine sa tofuom i tempehom za pravi gurmanski doživljaj. 

Pridruži nam se u Ilici 11, u četvrtak, 28.2. na dvosatnoj radionici naše učiteljice kuhanja Lane Bekić s početkom u 17 sati i nauči sve što dosad nisi o tofuu i tempehu bilo da si početnik ili već imaš vještine pripremanja ovih namirnica - ima ponešto za svakoga

Žena koja je u kontaktu sa svojom cikličnom prirodom u harmoniji je sa svojim menstruacijskim ciklusom. Ona poznaje i primjenjuje optimalne energetske potencijale svake faze ciklusa, koristi ih kako bi kreirala vlastito blagostanje i ispunjenje, ostvarila težnje, snove i životne ciljeve te povećala svoju uspješnost i zadovoljstvo poslom. Miranda Gray ponovno gostuje u Makronovi i tim povodom održat će se sljedeći program:
8.3. u 19 sati - večer inspiracije s Mirandom Gray
9.3. od 10 do 18 sati - radionica Mudrost ženskecikličke prirode - put do ispunjenja i uspjeha,  na kojoj možeš naučiti sve o tajnama ženskog ciklusa i kako ih prilagoditi optimalnom funkcioniranju u životu te na poslu.
 
1 2 3 4 5