Početak Skip Navigation Links > Makronova

Dani su topliji, i više nam pašu laganiji obroci, želimo manje vremena provesti u kuhinji, a želimo se i cjelovito i hranjivo hraniti i dobiti potrebnu energiju i nutijente.

Zato smo osimislili radionicu Lagani obroci za tople dane (29.5. od 17 do 19 sati) na kojoj će ti naša učiteljica kuhanja Željka pokazati kako se lagano i zdravo hraniti i dati ti inspiraciju da i sam/a kreiraš u svojoj kuhinji!

Ukupno 26 vodećih svjetskih stručnjaka za osobni razvoj, duhovnost, iscjeljenje, coaching, hipnozu, šamanizam, holističko zdravlje, jogu, meditaciju i još mnogo drugih područja okuplja se na jedinstvenom on-line kongresu s jednim ciljem: pomoći vam da naučite živjeti u vlastitom toku!
Ove godine svjetski poznatim stručnjacima pridružuje se i 5 hrvatskih stručnjaka, a među njima i Makronovina osnivačica i top predavačica Jadranka Boban Pejić.

LJUBAV (PREMA SEBI) U DOBA KORONE
Objavljeno: 23.3.2020.


LJUBAV (PREMA SEBI) U DOBA KORONE

Nalazimo se u kriznoj situaciji koja je došla izvana, iznenada, ne možemo ju kontrolirati i ne možemo baš utjecati na njen tijek i trajanje (osim posredno poštujući propisane mjere zaštite) , i uslijed toga možemo razviti osjećaj gubitka kontrole – zvuči kao loša vijest, jel' da?

No, baš kao i u izreci, postoji i dobra vijest - možemo utjecati na svoje stanje i svoju reakciju na situaciju u kojoj se nalazimo, pa tako i na ovu. Vraćanje na sebe, na ono što mogu učiniti, na što mogu utjecati, na osobnu odgovornost za vlastito stanje – daje onaj uteg koji će prevagnuti klackalicu na „moju stranu“.

 

Sigurno se pitate kako izgleda čarobno mjesto iz kojeg dolaze ekološke namirnice koje koristimo na našim programima kuhanja te od kojih pripremaju zdrave veganske obroke u Zrno bio bistrou? U carstvo ekološkog uzgoja, smješteno u selu Habjanovac, imate priliku doći na izlet 13.6.2020. (10 - 15 h). Provest ćemo vas po imanju, naučit ćete osnove ekološkog uzgoja te zaviriti u proces proizvodnje. Moći ćete kupiti ekološko voće i povrće po prigodnim cijenama, a u cijenu izleta uključen je cjeloviti veganski ručak.

Važna obavijest
Objavljeno: 16.3.2020.
Dragi korisnici,
Sukladno preporukama i mjerama zaštite građana povodom trenutne epidemiološke situacije, Makronovine aktivnosti od danas u cijelosti pauziraju.
 
U vremenu dok nećemo imati prilike za živi susret, osigurat ćemo vam druge vrste sadržaja koje vam mogu biti podrška i inspiracija.
 
Vaši Makronovljani!

Gost: Zoran Salopek, autor knjige Neboder života
Srijeda, 18.3. u 19 sati
 
Makronova, Ilica 11/1, Zagreb
 
Ulaznice (20 kn) možete kupiti u Knjižari Planetopija, Ilica 68 ili nesporedno prije predavanja u Makronovi. 
 

Anita Matić Delić još jednom je zamijenila kazališne daske s Makornovinom demo kuhinjom pa nam ponovo dolazi pokazati svoja najdraža veganska i organska jela, ovoga puta u proljetnom ruhu. 

#glumicapakuha opet nastupa u četvrtkak 19.3. na bio&bio radionici, s početkom u 17 sati i krajem u 19 sati

Sve prijave primamo na info@makronova.com!

Iskoristi i posebnu pogodnost na cijenu ako koristiš bio&bio karticu - sve info na "saznaj više"....

Životna priča Zorana Salopeka govori o uspjehu ostvarenom kroz duboku osobnu transformaciju. Ono što je, zbog nedostatka obrazovanja, samopouzdanja te socijalnih i emocionalnih vještina moglo završiti kao život osuđen na ostanak u neimaštini, pa i na margini društva, postala je upečatljiva priča o savladavanju prepreka, ulaganju u osobni rast i obrazovanje koje mu je vratilo samopouzdanje i vjeru u sebe. I, potom donijelo život o kakvom je sanjao! „Ako izgradiš sebe, sve što želiš će doći“ krilatica je Zorana Salopeka, koju suvereno živi svaki dan. U svojem prvijencu „Neboder života“ kojim je oduševio brojne čitatelje, ispričao je svoju priču, ali podijelio i metodu koja mu je pomogla u razvoju samosvijesti. 

Saznaj o Zoranovoj životnoj priči na predavanju 18.3. u 19 sati i radionici, 4.4. 9 – 16.30 sati.

SKOLIOZA I SHIATSU / OTKAZANO
Objavljeno: 17.2.2020.

Na radionici ćeš naučiti:
- kako shiatsu pristupa skoliozi
- vrste skolioza i njihovih kompenzacija
- kako prepoznati kompenzacije i upotrijebiti ih u korist tretmana
- shiatsu tehnike koje su najprimjerenije skoliozi
- razlike u tretmanu skolioze kod djece i odraslih
- koje preporuke i vježbe možemo dati klijentima
 
5.4. / 10 – 15 sati
Voditeljica: Slavica Ravnjak, fizioterapeutkinja, shiatsu praktičarka i osteopatkinja
 
Cijena: 550 kn za prijave i uplate do 23.3. / 650 kn za prijave i uplate od 24.3.
 

 


Ovladaj jednostavnim i vrlo učinkovitim vježbama kojima ćeš održati zdravlje i tonus mišića lica, te vratiti i održa(va)ti mladenački izgled na našoj novoj radionici koju vodi Mia Šoškić, instruktorica Carolyn's Face Fitnessa.
Uz Miu ćeš naučiti kako pravilno izvoditi vježbe za zdraviji i mlađi izgled (njih 30!) - u subotu, 21.3.2020. od 10 do 13 sati u Makronovi!

 

1 2 3 4 5