Početak Skip Navigation Links > Makronova

Radionica kuhanja

21.4.'21. od 17 do 20 sati

Voditeljica: Lana Bekić
gost: Dragan Šurlan

Lana je majka sportaša, a svoje znanje o prirodnoj pregrani odlično je primijenila u prilagodbi njegove prehrane u skladu s njegovim potrebama.
Dragan je psiholog i certificirani fitness trener, utemeljitel Fitness Bootcamp programa u Hrvatskoj i promotor zdravog, fit veganskog lifestyle-a.

Prijave na info@makronova.com

Integrativni EDU - REHAB
Objavljeno: 25.3.2021.

Program uspostavljanja ravnoteže imuniteta, hormonskog sustava i funkcioniranja mozga
9. 4. - 28. 5. 2021.
Trajanje od 17.30 do 20 sati / 8 termina
• jednostavan, praktičan i cjelovit program
• sinergija praktičnih i interaktivnih sadržaja – fizičke vježbe, vježbe
mindfulnessa, osvještavanje i alati za postizanje različitih razina zdravlja, emocije i zdravlje, radionice svjesne i cjelovite prehrane
• rad u manjim grupama
Prijave do 30.3. na info@makronova.com

24.4. | 10 -15 sati

Upoznaj se s emocijama i njihovom funkcijom, nauči kako samostalno upravljati različitim emocionalnim stanjima. Stekni nove uvide i alate za postizanje emocionalne stabilnosti, ohrabri se i osjeti podršku uz vodstvo Tamare Dabić Kempf i Zorana Cipeka.

Prijave na info@makronova.com

25.4. / 10 – 15 sati
Na radionici ćeš naučiti:
- Tehnike rada na tijelu koje oslobađaju strukture oko srca, rebara i kralježnice kroz shiatsu pristup
- Povezivanje autonomnog živčanog sustava sa srcem
- Interakcija srca terapeuta sa srcem klijenta
- Regulacija funkcija srca u različitim stresnim situacijama (poput situacija potresa, situacija s koronom te drugih stresnijih životnih događanja)
Voditeljica: Slavica Ravnjak, fizioterapeutkinja, shiatsu praktičarka i osteopatkinja


TRE® (Tension Release Exercises) je tjelesna metoda otpuštanja duboke mišićne napetosti. 
Uslijed svakodnevnog stresa tijelo reagira napetošću mišića. Ukoliko se ta napetost ne otpusti prirodno urođenim mehanizmima, postaje kronična i remeti ravnotežu cjelokupnog organizma. Ova vrlo učinkovita metoda je jednostavna za primjenu i sastoji se od slijeda jednostavnih i nježnih vježbi koje aktiviraju prirodno urođeni neurološki mehanizam vibriranja ili drhtanja tijela pomoću kojeg se otpuštaju kronične tenzije i resetira neurološki sistem.
 
Sigurno kao i mi želiš biti što opušten/ija, pa nam se pridruži na jednoj ili obje radionice i usvoji ovu jednostavnu i učinkovitu tehniku! Mi već jesmo i zato ti ju preporučujemo!


Davor Haber učitelj je i praktičar tajlandske masaže s dugogodišnjim iskustvom i neprestanim porivom za učenjem. Davor za sebe kaže da je putem shvatio da se u istoj mjeri u kojoj se on bavio Thai masažom i ona bavila njime. Trenutno ga u Thai masaži najviše inspirira pitanje etike i esetetike. Postoji, naime, jedno od pravila za masere koje kaže: “Neka o tebi ne govori tvoj jezik, već tvoje ruke.” 

Svoje znanje i iskustvo već godinama prenosi drugima pa se veselimo njegovim programima u Makronovi! 

 
Izlet na ekološko imanje Zrno
Objavljeno: 2.2.2021.

Sigurno se pitaš kako izgleda posebno mjesto iz kojeg dolaze ekološke namirnice koje koristimo na našim programima kuhanja te od kojih pripremaju zdrave veganske obroke u Zrno bio bistrou? U carstvo ekološkog uzgoja, smješteno u selu Habjanovac, imaš priliku doći na izlet 19.6.2021. (10-15h). Provest ćemo te po imanju, naučit ćeš osnove ekološkog uzgoja te zaviriti u proces proizvodnje. Moći ćeš kupiti ekološko voće i povrće po prigodnim cijenama, a u cijenu izleta uključen je cjeloviti veganski ručak.

 
Ovladaj jednostavnim i vrlo učinkovitim vježbama kojima ćeš održati zdravlje i tonus mišića lica, te vratiti i održa(va)ti mladenački izgled na našoj radionici koju vodi Mia Šoškić, instruktorica Carolyn's Face Fitnessa.
 
Uz Miu ćeš naučiti kako pravilno izvoditi vježbe za zdraviji i mlađi izgled (njih 30!) - u subotu 15.5.2021. od 10 do 13 sati u Makronovi!
 
Uz smjernice za jednostavnu primjenu vježbi u svakodnevnom životu, dobit ćeš i savjete za cjelovitu njegu lica. 
Cjelovit & organski DETOX
Objavljeno: 1.2.2021.

 Završetkom zime "detox" je jedna od najpopularnijih riječi. Sigurno nije   jednostavno donijeti   odluku i promijeniti neke svakodnevne navike, ali   čišćenjem organizma zaista možemo   postići mnogo.
 Za siguran i učinkovit "detox" preporučujemo savjete Jadranke Boban Pejić.

 

MAKRO-SAVJETI ZLATKA PEJIĆA 

Zlatko Pejić, makrobiotički je savjetnik i učitelj s više od trideset godina aktivnog iskustva u podučavanju i savjetovanju ljudi kako da unaprijede kvalitetu vlastitog života i zdravlja. Na dnevnoj razini odgovara na mnoga pitanja Makronovinih polaznika i korisnika, a ovaj put je tema post.

 

1 2 3 4 5 
15.5.2021. FACE FITNESS BY MIA
30.6.2021. RAW ZA LJETNI FLOW