Početak Skip Navigation Links > Makronova
Snažan imunitet uz podršku prirode
Objavljeno: 18.10.2020.

 Snažan imunitet? Da, želim. Ako i ti želiš snažan imunitet uz podršku prirode pridruži nam se na radionici 28.10. (od 17 do 20 sati).
Naše Željka i Denis će te upoznati s namirnicama i načinima kuhanja koji su podrška imunitetu, te s dodacima prehrani koji su dodatna podrška u vremenima kada posebno želimo očuvati i osnažiti svoj imunitet.

Prijavi se na info@makronova.com


Ciklus interaktivnih radionica - Prva pomoć za emocije 

Upoznaj se s emocijama i njihovom funkcijom, nauči kako sasmostalno upravljati različitim emocionalnim stanjima. Stekni nove uvide i alate za postizanje emocionalne stabilnosti, ohrabri se i osjeti podršku u zatvorenoj grupi uz vodstvo Tamare Dabić Kempf i Zorana Cipeka. 
Prijave na info@makronova.com

 
Ovladaj jednostavnim i vrlo učinkovitim vježbama kojima ćeš održati zdravlje i tonus mišića lica, te vratiti i održa(va)ti mladenački izgled na našoj radionici koju vodi Mia Šoškić, instruktorica Carolyn's Face Fitnessa.
 
Uz Miu ćeš naučiti kako pravilno izvoditi vježbe za zdraviji i mlađi izgled (njih 30!) - u subotu 24.10.2020. od 10 do 13 sati u Makronovi!
 
Bonus - Vlasta Juratovac, dr.Hauschka kozmetičarka iz studija za prirodnu njegu Ginger savjetovat ćete o tome što možeš učiniti za njegu svojeg lica na dnevnoj, mjesečnoj i godišnjoj razini.

TRE® (Tension Release Exercises) je tjelesna metoda otpuštanja duboke mišićne napetosti. 
Uslijed svakodnevnog stresa tijelo reagira napetošću mišića. Ukoliko se ta napetost ne otpusti prirodno urođenim mehanizmima, postaje kronična i remeti ravnotežu cjelokupnog organizma. Ova vrlo učinkovita metoda je jednostavna za primjenu i sastoji se od slijeda jednostavnih i nježnih vježbi koje aktiviraju prirodno urođeni neurološki mehanizam vibriranja ili drhtanja tijela pomoću kojeg se otpuštaju kronične tenzije i resetira neurološki sistem.
 
Sigurno kao i mi želiš biti što opušten/ija, pa nam se pridruži na jednoj ili obje radionice i usvoji ovu jednostavnu i učinkovitu tehniku! Mi već jesmo i zato ti ju preporučujemo!
SKOLIOZA I SHIATSU
Objavljeno: 6.9.2020.

Na radionici ćeš naučiti:
- kako shiatsu pristupa skoliozi
- vrste skolioza i njihovih kompenzacija
- kako prepoznati kompenzacije i upotrijebiti ih u korist tretmana
- shiatsu tehnike koje su najprimjerenije skoliozi
- razlike u tretmanu skolioze kod djece i odraslih
- koje preporuke i vježbe možemo dati klijentima
 
29.11. / 10 – 15 sati
Voditeljica: Slavica Ravnjak, fizioterapeutkinja, shiatsu praktičarka i osteopatkinja
 
Cijena: 550 kn za prijave i uplate do 16.11.. / 650 kn za prijave i uplate od 17.11.
 

 

#glumicapakuha: Moja obiteljska jela
Objavljeno: 6.9.2020.

#glumicapakuha ponovo stiže u Makronovu!
Anita Matić Delić na ovoj radionici predstavlja svoj omiljeni obiteljski meni koji rado priprema sa svojim dečkima.
Radionica se održava u srijedu 14.10.2020. od 17 do 19 sati.

Broj mjesta je ograničen pa požuri rezervirati svoje mjesto, a provjeri i pogodnosti za članove biokluba! 
Sve prijave primamo na info@makronova.com


Davor Haber učitelj je i praktičar tajlandske masaže s dugogodišnjim iskustvom i neprestanim porivom za učenjem. Davor za sebe kaže da je putem shvatio da se u istoj mjeri u kojoj se on bavio Thai masažom i ona bavila njime. Trenutno ga u Thai masaži najviše inspirira pitanje etike i esetetike. Postoji, naime, jedno od pravila za masere koje kaže: “Neka o tebi ne govori tvoj jezik, već tvoje ruke.” 

Svoje znanje i iskustvo već godinama prenosi drugima pa se veselimo njegovim programima u Makronovi! 

 


MOJA SRETNA HRANA - večer inspiracije s kulinarskom Instagram zvijezdom Majom Brekalo

10.9. | 19 sati | četvrtak

Povodom izlaska svoje prve knjige „Moja sretna hrana“, naša poznata food blogerica govorit će nam o tome kako joj je cjelovita prehrana pomogla da podigne kvalitetu života, postigne zdravlje, vitalnost te mladolikost, sve to uz demonstraciju jednostavnih recepata, a neke ćete moći i kušati. 
Tu večer očekuje vas i promotivna cijena Majine kuharice i drugih Planetopijinih izdanja.

Zbog poštivanja epidemioloških mjera broj mjesta je ograničen stoga svoju ulaznicu osigurajte na vrijeme. U slučaju otkazivanja, osiguravamo povrat novca. 

Cijena ulaznice je 20 kn i možete ih kupiti unaprijed u knjižari Planetopije, Ilica 68. 

 

Nova sezona radionica kuhanja kreće sa slatkom temom - JESENSKI DESERTI ZA DUŠU I TIJELO.


Tamara Popović, voditeljica radionice odabrala je svoje omiljene jesenske slastice koje su, kako kaže, pravi zdravi comfort food.

Radionica se održava u srijedu 23.9. od 17 do 19 sati.

Broj mjesta je ograničen pa požuri rezervirati svoje mjesto, a provjeri i pogodnosti za članove biokluba!

 

Seminar Makrobiotikom do vitalnosti - jednostavan put do unutarnje snage ima provjerenu formulu koja se dokazala u više od 20 godina primjene.

Cjelovita prehrana + fizička aktivnost + vježbe disanja + razumijevanje vlastitog stanja + tretmani > vitalnost i osjećaj dobrobiti

Ove godine seminar se održava na novoj lokaciji - u NP Brijuni - koja još više naglašava njegove vrijednosti i dobrobiti i dat će mu zasigurno dodatnu kvalitetu retreata, tj. povlačenja.

Vitalnost je osnova kako bismo se osjećali stabilno, zdravo, imali snažan imunitet, bili otporni na promjene, stekli dobar odgovor na stresne situacije, osnažili svoje potencijale i - živjeli u zdravlju, radosti i blagostanju!

Iskusite i sami zašto već 20 godina svjedočimo izvrsnim rezultatima kod naših polaznika!

Više o seminaru...

 

1 2 3 4 5 
8.11.2020. UMIJEĆE DISANJA
11.11.2020. OKUSI ORIJENTA vol. 2
29.11.2020. SKOLIOZA I SHIATSU