Kako ove cure kuhaju!
Objavljeno: 8.3.2012.

Makronovina Škola kuhanja, asistiranje učiteljicama kuhanja, puno puno radionica i seminara, kuhanje za mnogo ljudi na rezidencijalnim seminarima... sve to prošle su Maja, Vlatka i Romina - 3 mlade žene za koje kuhanje predstavlja nešto više od svakodnevne obaveze. One istražuju, kuhaju sa strašću i kreativnošću dajući prirodnoj i zdravoj kuhinji svoju notu sa svakim obrokom.

Makronovinom timu predstavile su se prošli tjedan u vođenju demo radionice, kako bismo vidjeli kako kuhaju i prezentiraju svoj rad. U "žiriju" je bila i Jadranka Boban Pejić, autorica Makronovine Škole kuhanja, te naše učiteljice kuhanja, Ana Janjatović Zorica i Tončika Cukrov. Maji, Romini i Vlatki nije bilo lako suspregnuti tremu, ali rezultat je svejedno (ili baš zato) bio odličan!

Zamolili smo ih da pripreme jednostavno jelo, koje se može zgotoviti u pola sata. Maja Kefeček pripremala je osvježavajuće varivo od leće s čipsom od beskvasnog kruha, Vlatka Frketić nahranila nas je svojom tofu fritajom, a Romina Mlinarević pripremila nam je energizirajuće Amorebio kuglice.

Morali smo konstatirati: Ove cure kuhaju odlično i znaju toliko toga! Tu su još finese u nastupu koje se moraju izbrusiti, ali i koje se stječu iskustvom. Nadamo se da ćete uskoro imati priliku vidjeti njihov nastup i probati njihove recepte, a za sada svakako isprobajte Majino varivo, recept ćete naći ovdje

Amorebio kuglice možete naučiti spraviti gledajući ovaj video.

 |  Ispis stranice