Početak Skip Navigation Links > Rezidencijalni seminari

Makronovini rezidencijalni seminari

Makronovini rezidencijalni programi objedinjuju nekoliko važnih elemenata koje njegujemo kroz naš redovni program – edukaciju, dobru atmosferu, pažljivost i brižnost, kvalitetan program i predavače, vještine i znanja koja će vas osnažiti i biti vam od koristi u postizanju i održavanju kvalitete življenja, posebno prilagođena prehrana... i sve to u okruženju koje još dodatno podržava ciljeve i atmosferu samih seminara.

Dosegni svoj vrhunac.

Individualni rast, emocija, eksperiment.   

16. - 23.7. 2017. 

Autor: Zlatko Pejić

Nacionalni park Risnjak   

Na ovom ćete se seminaru resetirati i napuniti baterije, a u užurbanu svakodnevicu ćete se vratiti s novim elanom i novim životnim perspektivama.

Naše izvorne sposobnosti poput disanja , prehranjivanja i komunikacije s pojavama i fenomenima iz okoliša, zapravo su od davnina znane, ali u suvremeno vrijeme zaboravljene vještine. Želimo li biti zdravi, neophodno je da ih (ponovno) osvijestimo, otkrijemo i naučimo. Time se bavimo na ovom seminaru.

Pročitajte više

Makrobiotikom do vitalnosti
Objavljeno: 20.7.2012..

30.9. do 7.10. 2017.

Autor: Zlatko Pejić

Hvar


Seminar koji dokazuje da može biti bolje.

Ove godine, seminar Makrobiotikom do vitalnosti - jednostavan put do unutarnje snage održava se po 16. put, a nekoliko stotina polaznika svjedoči o učinkovitosti i posebnosti ovog programa. 

Na seminaru Makrobiotikom do vitalnosti, sav program, okruženje i prehrana vode ka promjeni na bolje. Za samo sedam dana, osjećat ćete se znatno snažnije, a neke ćete učinke ovog programa moći i izmjeriti!

Pročitajte više...

1 
21.5.2017.. Poruke tijela
25.5.2017.. Prirodno mladi