Početak Skip Navigation Links > Prehrana i zdravlje kroz godišnja doba
Kako se prilagoditi godišnjem dobu?
Objavljeno: 31.8.2015..

Prehrana i zdravlje kroz godišnja doba

 
Kako bismo se što bolje prilagodili energiji aktualnog godišnjeg doba, pomoći nam mogu seminari iz ciklusa Prehrana i zdravlje kroz godišnja doba. Sljedeći seminar u ciklusu je jednodnevni seminar Zima koji se održava 2.12. (9 - 16 h).
 
Zima koja je karakterizirana energijom vode, ima svoje posebnosti i od nas traži prilagodbu. Kako organizam pripremiti za zimu? Kojim aktivnostima se preporuča baviti unutar makrobiotičkog pristupa? Kako kombinirati namirnice za uravnotežen zimski tanjur te koje načine pripreme i obrade namirnica najviše koristiti? Što je ono što nam zimi bolje reducirati, a u čemu možemo uživati, kako bismo se osjećali poletno i zdravo? Koje dodatke prehrani, obloge, napitke i kupke koristiti kako bismo podržali organizam?

Na seminaru možete saznati još puno više o tome kako se uspješno prilagoditi godišnjem dobu te degustirati ukusne recepte. Otkrit ćemo vam što jesti, kako kuhati, koje dodatke prehrani uzimati te kako održati pozitivno raspoloženje.

Kroz najbolje savjete vode vas autor seminara i top predavač Zlatko Pejić te učiteljica kuhanja Željka Fordren Jambrešić, koja će vam pripremiti veganski, cjeloviti i zagrijavajući zimski obrok. 

 

Prijavite se na seminar 

 
Cijena seminara je 795 kn. U cijenu su uključeni doručak i sve degustacije recepata te pisani materijali koji prate seminar.
 
 
 
 
1