Početak Skip Navigation Links > Prehrana i zdravlje kroz godišnja doba
Kako se prilagoditi godišnjem dobu?
Objavljeno: 31.8.2015..

Prehrana i zdravlje kroz godišnja doba

 
Kako bismo se što bolje prilagodili energiji aktualnog godišnjeg doba, pomoći nam mogu seminari iz ciklusa Prehrana i zdravlje kroz godišnja doba. Sljedeći seminar u ciklusu je jednodnevni seminar Jesen koji se održava 16.9. (9 - 16 h).
 
Ljeto koje je karakterizirano energijom vatre, ima svoje posebnosti i od nas traži prilagodbu. Kako organizam pripremiti za ljeto? Kojim aktivnostima se preporuča baviti unutar makrobiotičkog pristupa? Kako kombinirati namirnice za uravnotežen ljetni tanjur te koje načine pripreme i obrade namirnica najviše koristiti? Što je ono što nam je u ljeto bolje reducirati, a u čemu možemo uživati, kako bismo se osjećali poletno i zdravo? Koje dodatke prehrani, obloge, napitke i kupke koristiti kako bismo podržali organizam?

Na seminaru možete saznati još puno više o tome kako se uspješno prilagoditi godišnjem dobu te degustirati ukusne recepte. Otkrit ćemo vam što jesti, kako kuhati, kako održati pozitivno raspoloženje.

Kroz najbolje savjete vode vas autor seminara i top predavač Zlatko Pejić te učiteljica kuhanja Željka Fordren Jambrešić, koja će vam pripremiti veganski, cjeloviti i osnažujući jesenski obrok. 

 

Prijavite se na seminar 

 
Cijena seminara je 795 kn. U cijenu su uključeni doručak i sve degustacije recepata te pisani materijali koji prate seminar.
 
 
 
 
1 
1.12.2018.. Umijeće disanja