Početak Skip Navigation Links > Makrobiotičko savjetovanje
Makrobiotičko savjetovanje
Objavljeno: 17.6.2011..

Želite li unaprijediti svoje zdravstveno stanje, unaprijediti kvalitetu življenja ili pak rješavati postojeći zdravstveni problem, tu je makrobiotičko savjetovanje.
 
Savjetovanje se održava u ustanovi Makronova, a vodi ga iskusni makrobiotički savjetnik Zlatko Pejić.
 
Makrobiotičko savjetovanje dio je edukativnog programa kojeg čini zajedno sa edukativnim seminarima Makrovikend i Makrobiotikom do zdravlja.

Makrobiotičko savjetovanje traje oko sat vremena i na njemu g. Pejić napravi uvid u  konstituciju osobe, njenu kondiciju, dosadašnji način života, navike i sl., te očuvane snage organizma na osnovu čega izrađuje detaljne individualizirane preporuke koje uključuju preporuke u prehrani (koje namirnice isključiti iz prehrane, a koje uključiti, i na njima bazirati obroke, koliko često ih koristiti na tjednoj bazi i u kojim kombinacijama), dodatke prehrani, upute za stimulaciju refleksoloških zona na stopalima, te eventualno i neke druge preporuke vezane uz način života (fizička aktivnost i sl.)

Kao polaznik/ca savjetovanja dobivate individualni program prehrane proširen preporukama o drugim postupcima i vježbama koji su zajednički usmjereni ka rješenju zdravstvenog stanja i ostvarivanju cilja koji ste si postavili dolaskom na edukativni program.

Nakon prvog savjetovanja, a prije dolaska na kontrolnu savjetovanja, preporuka je proći jedan od preporučenih makrobiotičkih seminara.

Za sve daljnje informacije  o savjetovanju i edukativnom programu kontaktirajte nas putem telefona  01/48 47 119 ili putem e-maila: info@makronova.com .

1