Makronova ljeti
Objavljeno: 10.7.2014..
                                                        Dragi korisnici!

Kroz ljetni period (do 30.8.) radno vrijeme Makronove je od 10 do 16 sati.
Kolektivni godišnji odmor koristimo:
                   16. - 18.7.
                   26.7. - 17.8.
Sve navedeno vrijeme, možete nas slobodno kontaktirati putem maila info@makronova.com koji ćemo periodično provjeravati te Vam odgovoriti!

Dobro se odmorite i obnovite, a mi Vas čekamo s novim programima od početka rujna!
Vaši Makronovljani!                                                         

 

 

Naučite raditi SLADOLED!
Objavljeno: 26.6.2014..

Naučite spravljati fine i raznolike sladolede i to bez aparata za sladoled!

Na radionici 3.7. predstavit ćemo vam božanstvene kremaste i osvježavajuće voćne varijante, a ove ćete sladolede rado pripremati obitelji i prijateljima jer su od eko sastojaka, bez jaja, dodanog šećera ili aditiva. Uz to ćete dobiti i puno korisnih informacija kako biste za sebe birali najbolje.

Ekskluzivna cijena za korisnike kartice bio&bio kluba

 
Svoje motivacijsko pismo u kojem ćeš nam predstaviti zašto želiš raditi u Makronovi i kojim osobinama možeš doprinjeti našem timu, te životopis u kojem ćeš navesti informacije o svojem obrazovanju, vještinama, znanjima i iskustvu, pošalji na mail: posao@makronova.com odmah, a najkasnije do 7.7.2014.
 
 
 
 
Idemo ponovno na izlet na ZRNO!
Objavljeno: 18.6.2014..
Zbog velikog interesa za posjet ekološkom imanju Zrno, organiziramo još jedan termin posjeta u subotu 5.7.2014.
 
Nakon oduševljenja prvim izletom početkom lipnja, ponovno vas vodimo   na Zrno kako biste upoznali ekološku proizvodnju, proveli ugodan dan, fino jeli i sebi odabrali netom ubrano eko povrće!
Promocija knjige INTUICIJA
Objavljeno: 5.6.2014..

Dopustite svojoj intuiciji da vas dovede k nama na promociju knjige INTUICIJA – vodič za razvoj vašeg šestog čula, u ponedjeljak 9.6. u 19 sati u Makronovi!

Intuicija nije nešto što mi mislimo. To je nešto što osjećamo u svojim srcima. Svi imamo sposobnost pokrenuti vlastitu intuiciju. Kako to učiniti objasnit će nam Sanja Plavljanić-Širola voditeljica radionica po metodi Sonie Choquette i njezina dugogodišnja prijateljica. Očekuje vas i praktični dio. Usklađivanje s vlastitom intuicijom i njezino slušanje opustit će vaš um i tijelo i otvoriti srce, zato dođite i saznajte više…

Pročitajte više...

Superhrana je hit, a pred ljeto će nam dobro doći jer ćemo na radionicama 12. i 14.6. raditi brza, osvježavajuća i hranjiva jela bez kuhanja.

Uz to, čut ćete jako puno korisnih informacija o sastavu, kombiniranju i djelovanju pojedinih namirnica od nutricionistkinje Tamare Popović. Mihaela Devescovi, prava majstorica sirove hrane, naučit će vas praviti kavu od guarane za dobro jutro, špagete od mrkve i tikvica u umaku od kurkume, salatu s konopljom i krekre od chija sjemenki. A za desert imamo čokoladne praline ili brownies od goji bobica i kokosa te nezaobilazni SUPERsmoothie. 

Odaberite termin

Počinje Mala škola kuhanja za djecu!
Objavljeno: 20.5.2014..
Mala skola kuhanja za djecuDragi roditelji,
 
Mnogo je razloga zašto upisati dijete u Malu školu kuhanja. Prije svega zato što djeca vole kuhati!
 
Neupitno je da navike koje steknemo u djetinjstvu većim dijelom oblikuju naš život. Stoga je izuzetno važno da već u najranijem periodu djecu učimo pravilnim navikama u prehrani.
 
Izlet na Zrno
Objavljeno: 20.5.2014..

Povodom Svjetskog dana zaštite okoliša, pozivamo vas na izlet na Zrno - najstarije ekološko imanje u Hrvatskoj!

U subotu, 7.6. upoznajte svoju obitelj s načelima eko uzgoja, provedite dan na svježem zraku, pojedite ukusan i cjelovit eko ručak te, ako želite, kupite eko povrće i voće po povoljnim cijenama.

Nove radionice kuhanja
Objavljeno: 16.5.2014..

U novoj Makronovinoj kuhinji počinju nove radionice kuhanja!

U suradnji s našim partnerom, bio&bio trgovinama, donosimo vam zanimljive teme i odlične pogodnosti. Korisnici kartice bio&bio kluba radionice mogu pohađati za samo 79 kuna! 

U svibu najavljujemo teme Bez glutena te Jela s konopljom. 

Pročitajte više...

Na izvorima makrobiotike u Japanu
Objavljeno: 16.5.2014..
Tijekom nedavnog posjeta Japanu, naša kolegica Žana Hinek posjetila je i obnovila suradnju s edukacijskim centrom Seishoku Kyokai u Osaki. Ondje je predstavila rad Makronove i upoznala se s radom ovog centra u srcu makrobiotičke tradicije.
 
Organizaciju Seishoku Kyokai osnovao je 1957. godine Shuzo Okada, prema želji Georgea Oshawe, utemeljitelja makrobiotike zaslužnog za njezino širenje u svijetu.
1 2 3 4 5