GOSTOVANJE MARGRIT COATES
Objavljeno: 23.3.2023.

 

GOSTOVANJE MARGRIT COATES


Vodeća svjetska iscjeliteljica i komunikatorica sa životinjama i autorica knjiga Komuniciranje sa životinjama i Glas životinja ponovno gostuje u Makronovi

 

Margrit Coates registrirana je savjetnica za iscjeljivanje ljudi i životinja te akreditirana učiteljica meditacije MindfulessNow, duhovna terapeutkinja, umjetnica i autorica sedam međunarodno priznatih knjiga s više od 30 godina iskustva u podučavanju o duhovnim temama. Prepoznata je kao inspirativna učiteljica zbog svojeg jedinstvenog dara i profesionalnog iskustva u komuniciranju s životinjama i njihovom iscjeljivanju. Radionice koje je Margrit razvila, pomažu ljudima da se povežu sa svojom unutarnjom snagom dovodeći ih do zamjetnog osjećaja mira u svakodnevnom životu, kao i dublje povezanosti s ljudima i životinjama.

U izdanju Planetopije objavljene su knjige Margrit Coates Glas životinja i Komuniciranje sa životinjama, a ovo je njeno peto gostovanje u Zagrebu.

 

PROGRAM ZA VRIJEME GOSTOVANJA MARGRIT COATES

30.3.2023. / četvrtak / 19 sati

Predavanje i razgovor s Margrit Coates
KOMUNICIRANJE SA ŽIVOTINJAMA – kako se intuitivno povezati s njima
Ulaznice za predavanje 7 € (52,74 HRK) u prodaji u knjižari Planetopija (Ilica 68, od ožujka 2023.) 
Prijevod predavanja biti će osiguran.

Kada su naši odnosi sa životinjama s kojima živimo skladni, živimo s manje stresa, i intuitivno se povezujemo. Kako bismo to postigli, potrebno je razumjeti što nam glasom i govorom tijela poručuju naši ljubimci. Margrit Coates, stručnjakinja u ovom području i autorica knjige Komuniciranje sa životinjama,  pomogla je brojnim ljudima osloboditi svoj potencijal za istinsko povezivanje sa životinjama. 

 

RADIONICE *

*radionice se odvijaju na engleskom jeziku, bez prijevoda

 

1.4.2023. / subota / 10 - 17 sati
RAD S ISCJELJUJUĆOM ENERGIJOM ŽIVOTINJA

Cijena za prijave i uplate do 1.3.2023.: 105 € (791,12 HRK)
Cijena/za prijave i uplate od 2.3.2023.: 130 € (979,49 HRK)

Važan temelj odnosa sa životinjama je komunikacija - osjećanje onoga što nam govore, kao i promjena naše perspektive tako da komuniciramo s njima na razini koja je obostrano korisna. Tijekom ove zabavne i informativne praktične radionice, Margrit dijeli savjete temeljene na svom iskustvu i sadržaju svoje međunarodno hvaljene knjige Komuniciranje sa životinjama.
Margrit je vrlo strastvena u tome da nam pomogne u poboljšanju odnosa i interakcija sa životinjama te usmjerava ljude da razviju svoje urođene sposobnosti u ovom području.
Komunikacija znači rad kroz energetski sustav koji utječe na nas fizički, emocionalno i na razini duše. To znači usklađivanje sa životinjom kako bismo imali najbolje moguće šanse razumjeti njih i njihove osjećaje.
 
Na ovoj radionici Margrit će podijeliti svoje stručno znanje kroz praktične vježbe koje nam omogućuju razvoj intuitivnih komunikacijskih vještina među vrstama, te nas podučiti kako:
- Prenositi i primati poruke na jasan način
- Održavati kontakt sa životinjom na daljinu uključujući i vječni život
- Kako iscjeljujuća energija pokreće najdublju komunikacijsku vezu
- Prevladati blokade u komunikaciji
- Poboljšati svoju empatičku vezu s Univerzumom
 
Kada prenosimo i primamo poruke od životinja na jasan način, tada uklanjamo zabunu. Kako bi smo to što bolje usvojili, radionica također uključuje posebne vježbe mindfulenssa i meditacije.
 

2.4.2023. / nedjelja / 10 – 14 sati
NJEGOVANJE VLASTITTE INTUICIJE I KREATIVNOSTI

Cijena za prijave i uplate do 1.3.2023.: 65 € (489,74 HRK)
Cijena/za prijave i uplate od 2.3.2023.: 85 € (640,43 HRK)

Na ovoj radionici Margrit nas vodi na duhovno putovanje u kojem dolazimo u kontakt s vlastitom kreativnošću i intuicijom. Na jednostavan i organski način Margrit donosi splet jednostavnih i pomno odabranih aktivnosti kako bismo istražili svoj kreativni izričaj. Svojim jedinstvenim pristupom nudi nam smjernice koje pokreću našu inspiraciju i pomažu nam da otkrijemo i razvijemo svoju vlastitu priču.
Istražujući duhovnu stranu svojeg bića, osnažujemo svoje potencijale koji nam ostaju kao uporište u različitim izazovnim životnim situacijama. Pronalazeći povjerenje u vodstvo svoje intuicije dolazimo do iznimnih mogućnosti i osnažene sposobnosti da ih pomoću duhovne snage ostvarimo.
Intuicija je, prema Margrit, sam vrh naše svijesti. Povezujući se s njom dobivamo ohrabrenje za suočavanje sa situacijama u kojima se nalazimo. Ona tako predstavlja uporišnu točku koja nam pomaže da vratimo kontrolu nad svojim identitetom i životom te tako razvijemo optimističan pogleda na budućnost.
Radionica je namijenjena svima koji su otvoreni i motivirani za istraživanje vlastite intuicije, kreativnosti i duhovnosti.

Uplata za radionice nepovratna je u slučaju otkazivanja nakon 15.3.


INDIVIDUALNE KONZULTACIJE I TRETMANI ZA LJUBIMCE


Za vrijeme gostovanja Margrit će držati i individualne termine za ljubimce prema rasporedu koji će biti naknadno objavljen. Ukoliko ste zainteresirani za navedeno, slobodno nam se javite na navedene kontakte kako bismo vas uključili u listu interesenata.

Cijena individualnog termina: 70 € (527,42 HRK), nepovratna je 7 dana prije termina

Više informacija o sadržaju i cijenama radionica, te individualnih konzultacija za ljubimce zatražite na info@makronova.com