Gošća: dr. Sanja Toljan
 
utorak, 30.10. u 19 sati
 
Makronova, Ilica 11/1, Zagreb
 
Zbog iznimnog interesa ponavljamo predavanje dr. Toljan o zdravlju štitnjače i knjizi Medicinskog medija Zdrava štitnjača. Ovoga puta iznimno u utorak – 30.10. u 19 sati. Zbog očekivanog velikog interesa, ulaznice preporučamo kupiti unaprijed u knjižari Planetopija kako biste osigurali svoje mjesto na vrijeme. 
Štitnjača, riječ koju danas jako često čujete. Vjerojatno i češće nego biste voljeli. Možda i sami imate problema sa štitnjačom i uzimate hormone, ili je samo kontrolirate, možda ste izvadili štitnjaču ili se bojite za nju, jer u obitelji imate puno slučajeva njezina oboljenja. U svakom slučaju, sigurno znate nekoga tko ima problema sa štitnjačom i vjerojatno, kao i većina ljudi pretpostavljate da je to kronično oboljenje koje se mora doživotno kontrolirati lijekovima. Anthony William u svojoj knjizi Medicinski medij: Zdrava štitnjača, tvrdi pak da nije tako. Štitnjača je dragocjeni organ s nevjerojatnom sposobnošću rehabilitacije, i pravilnom prehranom, određenim biljem i dodacima prehrani te redovitom primjenom nekoliko tehnika, može se iscijeliti.
Što o uzrocima i rješenjima kaže Anthony William i kako probleme sa štitnjačom te rješenja objašnjava dr. Sanja Toljan, saznajte na ponovljenom predavanju Makronovi
 
O predavačici:
 
Dr. Sanja Toljan med. specijalistica anesteziologije svoju je medicinsku edukaciju proširila na upotrebu sigurne i djelotvorne hormonske nadomjesne terapije. U svom radu primjenjuje napredne metode medicinske struke i uspješno ih prenosi na svoje mnogobrojne pacijente kako bi riješili probleme prouzročene hormonskom neravnotežom, prevenirali bolesti i preuranjeno starenje. Česta je gošća na raznim radionicama i predavanjima, u časopisima, televizijskim i radijskim emisijama kojima je cilj zdravstvena edukacija i promoviranje zdravog načina života. Kroz njenu ordinaciju Orlando prošlo je više tisuća pacijenata koji su aktivno krenuli u potragu za zdravljem.  Autorica je nekoliko knjiga o hormonskom zdravlju – Čudesna moć hormona, Hormonska ravnoteža za žene, Hormonska ravnoteža za muškarce.
 
Ulaznica je 20 kn, a na predavanju je organizirana prodaja knjige Zdrava štitnjača Anthonyja Williama i drugih Planetopijinih naslova po promotivnoj cijeni.
 |  Ispis stranice


Tagovi: